شفقنا زندگی – تنوع بخشیدن به تناوب محصول تولید مواد غذایی را افزایش می دهد، انتشار گازهای گلخانه ای خالص را کاهش می دهد و سلامت خاک را بهبود می بخشد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا زندگی تولید جهانی مواد غذایی با چالش هایی در تعادل نیاز به افزایش عملکرد با پایداری محیط زیست مواجه است. این مطالعه یک ازمایش میدانی شش ساله در دشت شمال چین ارائه می دهد که مزایای تنوع تک کشت غلات سنتی (گندم و ذرت) را با محصولات نقدی (سیب زمینی شیرین) و حبوبات (بادام زمینی و سویا) نشان می دهد. چرخش های متنوع عملکرد معادل را تا ۳۸٪ افزایش می دهد، انتشار N2O را ۳۹٪ کاهش می دهد و تعادل گازهای گلخانه ای سیستم را ۸۸٪ بهبود می بخشد.
علاوه بر این، از جمله حبوبات در تناوب محصول، فعالیت های میکروبی خاک را تحریک می کند، ذخایر کربن الی خاک را ۸٪ افزایش می دهد و سلامت خاک را افزایش می دهد (با ویژگی های فیزیوشیمیایی و بیولوژیکی خاک انتخاب شده) ۴۵٪
پذیرش در مقیاس بزرگ از سیستم های کشت متنوع در دشت شمال چین می تواند تولید غلات را ۳۲٪ افزایش دهد، زمانی که گندم و ذرت به دنبال محصولات جایگزین در چرخش و درامد کشاورز توسط ۲۰٪ در حالی که به نفع محیط زیست است. این مطالعه نمونه ای از شیوه های تولید مواد غذایی پایدار را با تاکید بر اهمیت تنوع محصول برای انعطاف پذیری طولانی مدت کشاورزی و سلامت خاک فراهم می کند.
متن کامل خبر را در اینجا بخوانید.
source
بهترین عطر مردانه