شفقنا- التهاب یک واکنش حفاظتی طبیعی بدن است اما با این حال، التهاب مزمن می تواند منجر به بیماریهای جدی از جمله سرطان، چاقی و دیابت نوع دو شود.
به گزارش شفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «دکتر آناستازیا چیژیکوا، متخصص گوارش و متخصص تغذیه، در مصاحبه با Gazeta.R اشاره کرد که برخی از غذاها میتوانند در ایجاد فرآیندهای التهابی در بدن نقش داشته باشند».
به گفته وی، التهاب می تواند حاد یا مزمن باشد. التهاب حاد پاسخ بدن به آسیب در یک دوره کوتاه است و به شکل درد، تورم، قرمزی و تب ظاهر میشود. این یک فرآیند طبیعی است که به شناسایی آسیب و درمان آن کمک میکند.
او هشدار داد: «التهاب مزمن یک فرآیند طولانی مدت است که میتواند توسط عوامل مختلفی از جمله عفونتهای غیر قابل درمان، عفونتهای حاد مکرر، خودایمنی، استرس، سوء تغذیه ایجاد شود، التهاب مزمن میتواند به بیماریهای جدی مانند آسم برونش، آرتریت روماتوئید، دیابت نوع ۲، چاقی، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان منجر شود».
این دکتر اشاره کرد که افزایش قند در رژیم غذایی میتواند فرآیندهای التهابی در بدن را تشدید کنند. مصرف مقدار زیادی شیرینی و نوشیدنیهای شیرین منجر به پر شدن بدن با مقادیر بیش از حد کربوهیدرات میشود که ممکن است باعث اختلال در سیستم گوارش و فرآیند متابولیک شود. این امر سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و آن را مستعد ابتلا به عفونتها میکند.
به گفته وی، اسیدهای چرب امگا ۶ اضافی، اگرچه برای سلامتی ضروری هستند، مانند روغنهای گیاهی و سس مایونز، میتوانند فرآیندهای التهابی را تحریک کنند.
دکتر چیژیکوا گفت: «کربوهیدراتهای تصفیهشده با شاخص گلیسمی بالا (GI) سطح قند خون را به سرعت افزایش میدهند که بر عملکرد قلب و عروق خونی تأثیر منفی میگذارد و به چاقی کمک میکند. این کربوهیدراتها در شیرینیها و پاستا یافت میشوند».
علاوه بر این، خوردن گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده به التهاب در بدن کمک میکند. این غذاها سرشار از چربیهای اشباع شده هستند که منجر به فرآیندهای التهابی در بافت چربی میشود.« که گوشت قرمز شامل گوشت خوک، گاو و بره میباشد».
او میگوید: «چربی های ترانس که به مقدار زیاد در غذاهای فرآوری شده و سرخ شده مانند فست فود (برگر، پیتزا، چیپس سیب زمینی)، محصولات پخته شده و سسها یافت میشوند نیز باعث التهاب میشوند».
این خبر را در آرتی عربی ببینید
source
بهترین عطر مردانه