سلب مسئولیت: ویجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
از لاتاری آمریکا حرف میزنیم؛ جذابترین بازی برای علاقهمندان به ایالات متحده!
اما قبل از ورود به بحث، میخواهیم چند سوال مهم بپرسیم! آن هم اینکه تا چه حد با قاعدۀ بازیمان آشنایی دارید؟ راجعبه بردوباختش چه، چیزی میدانید؟ اگر از آنچه میگوییم باخبرید که خوشا به حال ما! اما اگر هم نمیدانید، فدای سر شما! چون اصلا ما اینجاییم تا مفصل دربارۀ گیمپلی لاتاری صحبت کنیم.
پس بیایید بیمعطلی برویم سراغ این بازی و ببینیم ماجرا چیست که سالانه، میلیونها نفر در پی شرکت در آن هستند!
تاریخچۀ بازی لاتاری
تقریبا حوالی سال 1990 میلادی بود که تعدادی از دستاندرکاران ایالات متحده دور هم جمع شدند و پس از چندین نوبت همفکری، یکی از تصمیمات مهم تاریخ آمریکا را اتخاذ کردند؛ یعنی تصمیمی که بهموجب آن، آمریکا موظف میشد با طراحی یک رویداد بازیمانند، شانس زندگی در این سرزمین را در اختیار میلیونها نفر قرار دهد.
بنابراین از همان حوالی دهۀ 90میلادی این رویداد ایجاد شد و تا حالا که بیش از 30 سال میگذرد، مردم دنیا آن را با نام «لاتاری گرین کارت آمریکا» شناختهاند.
خوب حالا لاتاری دقیقا چیست؟
طبق آنچه گفتیم، لاتاری گرین کارت آمریکا رویدادی حقیقی و بازیمانند است که برای پذیرش مهاجران از سرتاسر دنیا طراحی شده. شیوۀ کار نیز به این صورت است که بین تمام شرکتکنندگان در این برنامه، یک قرعهکشی بزرگ برگزار میکنند تا در نهایت، برندگان فرصت زندگی در آمریکا را بهدست بیاورند.
ضمنا از آنجا که هر بازی یک هدف خاص را دنبال میکند، هدف بازیگردانان لاتاری نیز این است که در پایان، بتوانند تنوع نژادی را در خاک آمریکا حفظ و از این سرزمین محافظت کنند؛ البته این رویداد مهاجرتی قصههای دیگری هم دارد که همهشان در مقالۀ «لاتاری آمریکا چیست» از وبسایت حامی مهاجر آمده. اگر دوست داشتید، باقی مطالب را آنجا دنبال کنید.
گیم پلی لاتاری گرین کارت آمریکا
دولتمردان آمریکایی، گیمپلی این بازی را بر اساس اولشخص طراحی کردهاند! طوری که هریک از ما، بهعنوان بازیکنان مجزا، میتوانیم ماجراجویی خود را آغاز کنیم. اولین مرحلۀ بازی هم این است که باید در بازۀ مهر تا آبان خودمان را به سایت لاتاری آمریکا برسانیم و در این برنامۀ مهاجرتی نامنویسی کنیم.
سپس، حدودا 6 ماه بعد، موعد پشتسرگذاشتن مرحلۀ بعدی میرسد؛ یعنی مراجعۀ مجدد به وبسایت رسمی لاتاری و بررسی نتایج؛ زیرا چنانچه بخت یارمان بوده باشد و سرنوشتمان به برنده شدن در لاتاری گره خورده باشد، در این هنگام متوجۀ آن میشویم.
در مرحلۀ پایانی نیز هرکداممان باید از سه مانع دشوار عبور کنیم تا در نهایت پایمان به خاک آمریکا برسد. دربارۀ این موانع با هم حرف میزنیم.
مانع اول: سدی بهنام فرم برندگان لاتاری
هریک از ما که بتواند دو مرحلۀ قبل را پشتسر بگذارد، در گام بعدی با مانعی بهاسم «فرم برندگان لاتاری آمریکا» روبهرو میشود. گفتنی است رمز عبور از این مانع، تنها یک چیز است: آگاهی از موضوعات حقوقی؛ زیرا این فرم دارای تعدادی سوال قضایی است که ما بههیچوجه نباید خودسرانه پاسخ بدهیم.
البته بهخاطر سختی مرحله، در این قسمت برایمان یک نیروی کمکی هم در نظر گرفتهاند! اینطور که هنگام تکمیل این فرم، برخی کارشناسان و مشاوران باتجربه، مثل کارشناسان مجموعۀ حامی مهاجر، کنارمان قرار میگیرند و در پاسخگویی به سوالات حقوقیامنیتی کمکمان میکنند.
مانع دوم: مرحله مدیکال آمریکا
پس از آنکه فرم را با موفقیت تکمیل کردیم، نوبت به آزمایشات مدیکال آمریکا میرسد؛ یعنی مرحلهای پرجنبوجوش که در طی آن، باید از مرزهای کشور خودمان خارج بشویم و نزد پزشکان معتمد آمریکا معاینه شویم؛ البته ناگفته نماند که این مرحله دشواری خاصی ندارد و بازیکنان را تنها از نظر مسافت خسته میکند!
مانع سوم: مصاحبه در سفارت آمریکا
و بالاخره، آخرین و سختترین مرحله! حالا چرا سختترین؟ چون همهچیز، فقطوفقط به نظر افسر سفارتی آمریکا بستگی دارد؛ یعنی اگر نظر او مثبت باشد، پیام «mission accomplished» برایمان به نمایش درمیآید و اگر نظرش منفی باشد، بازی را میبازیم!
پس مهم است که پیش از حضور در مصاحبه خودمان را آماده کنیم و آخرین مرحله را با قدرت تمام پشتسر بگذاریم!
خلاصۀ مطلب
رویدادی مثل لاتاری گرین کارت آمریکا، از آن دست اتفاقات بازیگونهای است که حتی یک بار تجربهکردنش هم زندگیمان را به هیجان میاندازد و بذر امید را در دلهایمان میکارد؛ بنابراین مهم است که از مرحلهبهمرحلۀ آن آگاه باشیم و قاعدۀ بازی را بلد باشیم!
آنچه گفتیم هم، همهاش در همین خصوص بود؛ پس دیگر حرفی نمانده جز اینکه بگوییم اینبار، امیدواریم شما برندۀ بازی لاتاری باشید!
source
کلاس یوس