نورپردازی با چراغ خطی در دکوراسیون داخلی مدرن طرفداران زیادی پیدا کرده و در عین حال مزایای بسیاری هم دارد. این شیوه نورپردازی ضمن زیبایی بخشیدن به محیط، بازده نوری بالایی هم دارد و روشنایی مناسبی را در محیط ایجاد می‌کند.

نورپردازی با چراغ خطی در کجا به کار می رود؟

می‌توان گفت که نورپردازی به شکل خطی برای همه مکان‌ها می‌تواند یک ایده مناسب باشد. زیرا هم می‌تواند زیبایی خاصی به محیط بدهد و هم اینکه نور را به صورت یکنواخت در محیط پخش کند. به همین دلیل است که ما می‌توانیم ردپای نورپردازی با چراغ خطی در دکوراسیون داخلی را در منزل، ساختمان‌های اداری، نمای ساختمان، مراکز خرید و حتی کارخانه مشاهده کنیم. برای آشنایی با انواع چراغ خطی که در نورپردازی استفاده می‌شوند، مقاله ما را در این مورد مطالعه کنید.

چراغ خطی برای نورپردازی

بهترین طراحی‌ها برای استفاده از چراغ خطی در دکوراسیون داخلی:

نورپردازی خطی با چراغ خطی آویز

استفاده از چراغ خطی آویز یکی از بهترین ایده‌ها برای زیباتر شدن دکوراسیون داخلی است. در مکان‌هایی که سقف بلندی دارند، چراغ‌های آویز گزینه بسیار مناسبی هستند و می‌توانند جلوه‌ای مدرن را به فضا ببخشند. حتی در رستوران‌ها و بالای میزهای چندنفره، استفاده از این نوع چراغ لاین می‌تواند فضا را بسیار شیک و زیبا جلوه دهد. برای ایجاد تناسب بیشتر در فضا می‌توانید رنگ بدنه چراغ را هم متناسب با دکوراسیون خود انتخاب کنید.

ایجاد خطوطی نوری ممتد

یکی از جذاب‌ترین ایده ها برای نورپردازی خطی در دکوراسیون داخلی این است که خطوط نوری ممتد ایجاد کنید. برای این کار بهتر است به سراغ انواع چراغ خطی توکار بدون لبه بروید که به خوبی در سقف و دیوارها جایگذاری شده و تنها ردی از نور خود به جای می‌گذارند. استفاده از خطوط نوری که از سقف تا دیوارها ادامه داشته باشد، می‌تواند یک جلوه هندسی زیبا را در محیط ایجاد کند.

ایجاد اشکال زاویه دار یا نورپردازی خطی

شکل‌های زاویه‌دار معمولا جذابیت خاصی در دکوراسیون داخلی دارند و می‌توانند حس حرفه‌ای بودن را منتقل کنند. بهترین راه برای ایجاد کردن این نماها، استفاده از انواع چراغ خطی است. شما می‌توانید با کنار هم قرار دادن و چیدمان چراغ‌های لاینی، انواع مختلفی از نورپردازی های خطی را با شکل‌های هندسی مختلف ایجاد کنید. استفاده از این ایده محدود به مکان خاصی نمی‌شود و بسته به سلیقه خود می‌توانید در هر جایی از آن استفاده کنید.

ایجاد طرح های متمرکز

یکی از جذاب‌ترین ایده‌های نورپردازی خطی در دکوراسیون داخلی که برای رستوران‌ها و کافه‌ها بسیار عالی به نظر می‌رسد، ایجاد طرح‌های متمرکز است. برای این کار شما می‌توانید از چند چراغ خطی آویز با اندازه یکسان کمک گرفته و آن‌ها را به صورت شیبدار از سقف آویزان کنید. به این شکل انتهای همه چراغ های خطی به هم می‌رسند و در نهایت نمای زیبایی را ایجاد می‌کنند.

نورپردازی خطی در دکوراسیون داخلی به صورت پراکنده

ایده دیگری از نورپردازی های خطی که در نقطه مقابل حالت متمرکز قرار می‌گیرد، نورپردازی پراکنده است. برای این کار می‌توانید چند چراغ خطی روکار را تهیه کرده و آن‌ها را به شکل پراکنده بر روی دیوارها نصب کنید. البته که اگر این کار را بی‌هدف انجام دهید، نتیجه کار چندان جالب نمی‌شود. به همین دلیل حتما عنصر زیبایی در بی‌نظمی را در نظر بگیرید. این ایده می‌توانید برای دفتر کار یا اتاق انتظار بسیار مناسب باشد.

استفاده از شیارهای سقفی

یکی از جذاب‌ترین کارها برای نورپردازی خطی سقف این است که با استفاده از بافل‌های چوبی شیارهایی را ایجاد کرده و انواع چراغ خطی را در میان آن‌ها جایگذاری کنید. برای این کار می‌توانید از چراغ خطی توکار استفاده کنید که ارتفاع بدنه آن معمولا کمتر از 10 سانتیمتر است و می‌تواند با قرارگیری در میان این شیارها، نمایی بسیار زیبا را ایجاد کند. از این نوع نورپردازی خطی در دکوراسیون داخلی پاساژها و کافه‌ها می‌توان استفاده کرد.

منبع: صنایع روشنایی اکووات

source
کلاس یوس

توسط petese.ir