بیوگرافی محمدعلی نادعلی زاده رابط و ناظر دولت پزشکیان و همسرش + سوابق
بیوگرافی محمدعلی نادعلی زاده
محمدعلی نادعلی زاده : زاده دهه ۵۰ در ایران است. در ادامه به معرفی و بیوگرافی محمدعلی نادعلی زاده و همسرش و فرزندانش و آثار و اینستاگرام وی می پردازیم. با ما همراه باشید.
سوابق
او مدیر عامل سابق ایسنامی باشد که به همراه مدیر فعلی جماران و اکبر منتجبی سردبیر روزنامه سازندگی به عنوان ناظر و رابط موقت دولت چهاردهم آقای دکتر پزشکیان در رورنامه ایران معرفی شدند.
او یکی از کسانی است که برای حملات به غزه یاداشتی نوشته که باهم می خوانیم :
۲نوامبر ۲۰۱۲: دو خبرنگار رادیو بین المللی فرانسه در حالی که در شمال کشور آفریقایی مالی مشغول تهیه گزارش بودند، توسط گروههای مسلح ربوده شده و به قتل رسیدند.
در پی این اتفاق ناگوار فرانسوا اولاند رییس جمهور وقت فرانسه خشم شدید خود را در گفت و گو با رییس جمهور مالی ابراز کرد. این در حالی بود که فرانسه سالها سابقه حضور نظامی و اشغال این کشور آفریقایی را در کارنامه داشت و نهایتا پس از حدود یک دهه یعنی در سال ۲۰۲۲ مجبور به خروج از این کشور شد.
پس از ربایش و کشتن دو خبرنگار فرانسوی، خانم کاترین اشتون مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ابراز تاسف شدید، قتل این دو خبرنگار را اقدامی شنیع توصیف کرد که نباید بدون مجازات گذاشته شود.
یک سال بعد در سالگرد این قتلها – ۲ نوامبر ۲۰۱۳ – در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در اقدامی به جا قطعنامه A/RES/68/163 به تصویب رسید که طی آن ضمن نام نهادن روز دوم نوامبر به عنوان « روز بین المللی پایان دادن به مصونیت از مجازات برای جنایات علیه روزنامه نگاران» از کشورهای عضو خواسته شد تا اقدامات قطعی را برای مقابله با فرهنگ معافیت از جنایات علیه روزنامه نگاران به انجام رسانند.
– درست ۱۰ سال پس از تصویب این قطعنامه و پس از گذشت یک دهه از جا خوش کردن « روز بین المللی پایان دادن به مصونیت از مجازات برای جنایات علیه روزنامه نگاران» در تقویم یونسکو و مناسبتهای بین المللی، در ۲ نوامبر ۲۰۲۳ یک خبرنگار فلسطینی در برابر دوربین و به هنگام پخش زنده از بیمارستانی در غزه، کلاه و جلیقه حفاظتی خود را که روی آن PRESS حک شده بود، کنار گذاشت و گفت: هیچیک از اینها نمی تواند در برابر حملات اشغالگران از ما محافظت کند! ما همه اینجا منتظریم تا نوبتمان برسد و یک به یک به شهادت برسیم.
ساعتی قبل از این، مرکز اطلاع رسانی فلسطین اعلام کرد شمار خبرنگاران کشته شده در سرزمینهای اشغالی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ یعنی در کمتر از یک ماه به ۴۱ تن رسیده است.
– در ۱۶ اکتبر ۲۰۲۳ پس از حدود یک سال و نیم از کشته شدن شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی الاصل الجزیره عربی که در حین گزارش از حمله ارتش اسرائیل به شهر جنین در کرانه باختری بر اثر اصابت گلوله به سرش به شهادت رسید، بالاخره گزارشی از سوی سازمان ملل منتشر شد که در آن آمده است: « سربازان اسرائیلی جان شیرین ابوعاقله را بدون هیچ دلیلی گرفته اند».
در بخشهایی از نتیجه گیری نهایی کمیسیون مستقل بین المللی تحقیق در مورد فلسطین بر اساس قطعنامه S-30/1 شورای حقوق بشر به شورای عمومی سازمان ملل با اشاره به کشته شدن شیرین ابوعاقله خاطرنشان شده است که « کمیسیون بر اساس دلایل منطقی به این نتیجه می رسد که نیروهای امنیتی اسرائیل بدون توجه به قوانین بین المللی حقوق بشر از نیروی مرگبار استفاده کرده و عمدا یا بی ملاحظه حق حیات شیرین ابوعاقله را نقض کرده اند.» نویسندگان گزارش همچنین اظهار داشته اند که «قتل عمدی یک فرد محافظت شده جنایت جنگی است، همانگونه که در کنوانسیون ژنو تعریف شده است.»
بر اساس خبر فدراسیون بین المللی خبرنگاران (IFJ) پس از انتشار این گزارش ناصر ابوبکر رئیس سندیکای روزنامه نگاران فلسطینی گفت: « گزارش سازمان ملل آنچه که سالها برای فلسطینی ها روشن بود، تایید می کند که نیروهای اسرائیل عمدا از نیروی مرگبار برای ساکت کردن و ارعاب خبرنگاران استفاده می کنند.»
۲ نوامبر ۲۰۲۳: بیش از هفتاد انجمن و اتحادیه روزنامه نگاری از سراسر جهان با صدور بیانیه ای خواستار حفاظت از جان خبرنگارانی شدند که جنگ غزه را پوشش می دهند. این فراخوان که امضاکنندگانی از تمامی قاره ها دارد، قوانین بیم المللی را یادآور می شود که همه را ملزم به حفاظت از جان خبرنگاران می کند.
دبیرکل فدراسیون جهانی روزنامه نگاران با اشاره به این بیانیه، میزان تلفات کارکنان رسانه ها در فلسطین را شوکه کننده خوانده و خواهان تعهد صریح اسرائیل می شود « تا اطمینان حاصل شود که آمار وحشتناک روزنامه نگارانی که در این درگیری جان خود را از دست داده اند، بیشتر از این افزایش نخواهد یافت.»
البته تجربه نشان داده رژیم اشغالگر فلسطین که سابقه زیر پا گذاشتن همه قطعنامه سازمان ملل و شورای امنیت را در کارنامه خود دارد و اساس وجودش با شکستن تمام معیارهای الهی، انسانی، اخلاقی و بین المللی بوده و انواع رکوردهای جنایات علیه بشریت را در کارنامه خود دارد، اعتنایی به این بیانیه ها و درخواستها نخواهد کرد و به کشتار بیرحمانه و هدفمند خبرنگاران و قطع اینترنت با هدف اخلال در جریان آزاد و مستقل اطلاع رسانی ادامه خواهد داد. چرا که به پشتوانه معیارهای چندگانه حاکم بر دولتهای غربی و سازمانهای بین المللی از مصونیت دائمی برخوردار است.
امروز هشتم نوامبر بیش از ۳۰ روز از حملات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس به نوار غزه می گذرد. بر اساس آخرین اخبار از منابع معتبر خبری تا پایان روز گذشته آمار شهدای خبرنگار به ۴۹ تن رسید. غزه به بزرگترین قتلگاه خبرنگاران در جهان تبدیل شده و اینترنت عموما قطع است. رهبران اسرائیل رکورد این کشتار و جنایت جنگی را هم به نام خود ثبت کردند. زیر پا گذاشتن کنوانسیون ژنو و محدودسازی جریان آزاد اطلاع رسانی در غزه به جایی رسیده است که روز گذشته خبرنگاران در رام الله اقدام به تشییع نمادین خبرنگاری کردند.
خبرنگاران آزاده و مستقل قربانیان و قهرمانان همیشگی افشای ماهیت جریان زر، زور وتزویر در تمام تاریخ بوده و خواهند بود. اینک اما جغرافیای غزه نماد این تقابل تاریخی و حدود ۵۰ خبرنگار به خون خفته فلسطینی، قهرمان این نبرد تاریخی به شمار می روند.
همراه ما باشید
source