اگر علاقهمند به تجربه بازیهای اکشن – ماجراجویی موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles همراه ویجیاتو باشید.
بازیهای موبایلی برای تبدیل شدن به آنچیزی که باید، مسیر پر فراز و نشیبی را طی کردند. این بازیها نشان دادند که جذابیت یک بازی ویدئویی تنها به کیفیت آن بستگی ندارد. شما باید خلاق باشید و بازیهایی را بسازید که به طرز قابل توجهی دوست داشتنیاند. خوشبختانه پلتفرم موبایل میزبان بازیسازهای بسیاری بوده که به این امر پایبند بودند. این بازیها سهم قابل توجهی از دنیای عناوین ویدئویی داشتند و اگر شما نیز علاقهمند به تجربه بازیهای موبایلی هستید، در این مطلب از ویجیاتو با بررسی بازی Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles همراه ما باشید.
فرنچایز اساسیز کرید نمایندههای بسیاری روی پلتفرم موبایل داشته. از بازی Assassin’s Creed: Identity و Assassin’s Creed: Rebellion بگیرید، تا اساسینز کرید میراژ که به تازگی برای آیفونهای سری ۱۵ منتشر شده! اما بازی Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles فراموششدهترین اساسین موجود روی پلتفرم موبایل است که بسیاری از موبایل گیمرها از حضور چنین عنوانی بیخبرند. این بازی حاصل همکاری بزرگترین بازیساز موبایلی یعنی گیملافت و بزرگترین بازیساز پیسی و پلتفرم کنسول یعنی یوبیسافت است. آنها در سال ۲۰۰۸ اولین اسپینآف موبایلی از سری اساسینز کرید را منتشر کردند که Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles نام داشت. این بازی پیش درآمدی برای بازی اساسینز کرید ۱ بود و داستان و اتفاقات پیش از این بازی را بازگو میکرد.
این بازی در ابتدا برای کنسول نینتندو DS منتشر شده بود و یکسال بعد، در سال ۲۰۰۹ برای پلتفرم موبایل منتشر شد. این بازی نقدهای خوبی به دنبال داشت و همین موضوع به گیملافت و یوبیسافت کمک کرد تا اسپینآفهای دیگری مانند Assassin’s Creed: Bloodlines برای پیاسپی و Assassin’s Creed II: Discovery برای نینتندو DS را بسازند و زمینهساز توسعه بازیهای دیگری از سری اساسینز کرید برای موبایل شد. بازی Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles در سال ۲۰۱۳ از روی مارکتهای رسمی حذف شد. اما شما همچنان میتوانید این بازی را از طریق وبسایتهای ثانویه دانلود و نصب کنید.
داستان این بازی در سومین دوره از جنگهای صلیبی و سال ۱۱۹۰ میلادی جریان دارد. تقریبا یکسال پیش از اتفاقات اساسینز کرید اول! پس از یک ماموریت ناشناخته، الطایر – شخصیت اصلی بازی – به شهر حلب سوریه میرود. شهری که مدتهاست تحت محاصره تمپلارها قرار گرفته. الطایر وظیفه دارد تا به دنبال شی مرموزی در این شهر بگردد. شی که با نام Chalice شناخته میشود ظاهرا قدرتهای زیادی دارد. الطایر برای پیدا کردن این شی، باید به شهرهای مختلفی از خاورمیانه سفر کند. از دمشق و شهر باستانی تایر بگیرید، تا قسمتهایی از شمال فلسطین و سوریه!
تفاوت اصلی میان گیمپلی این بازی و سریهای اصلی اساسیز کرید، این است که بازی Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles برخلاف دیگر بازیها از این سری جهانباز نیست. شما با یکسری از ماموریتهای از پیش مشخصشده رو به رو هستید که باید در آنها تسکهای مختلف را به پایان برسانید. بازی موبایلی ترکیبی از مکانیزمهای هک اند اسلش، اکشن و در نهایت نقش آفرینی است که حس خوبی از دنیای یک بازی موبایلی را منتقل میکنند.
بازی Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles یک عنوان کاملا آفلاین موبایلی است
اگرچه این بازی موبایلی در سال ۲۰۰۸ منتشر شده، اما مکانیزمهای پارکور آن به طرز قابل توجهی دوست داشتنی است. کنترلرهای بازی طراحی ساده و خوبی دارند و همهچیز دست به دست هم داده تا Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles یکی از بهترین اسپینآفهایی باشد که تاکنون ساخته شده. همچنین این بازی در بخش جلوههای بصری نیز فوقالعاده عمل کرده و تجربه خوب گیملافت در ساخت بازی Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles کاملا مشهود است.
مراحل این بازی برخلاف آنچیزی که انتظار میرفت، از طراحی نسبتا خوبی برخوردار است. درجه سختی این بازی به گونهای طراحی شده که مدام گیمرها را به چالش بکشد. Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles از سلاحهای مختلفی نیز برخودار است. سلاحهایی که به شما اجازه میدهند تا گیمپلی این بازی و مراحل آن را به نوعی پیش ببرید که دوست دارید و این همانچیزیست که Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles را جذاب میکند.
گرافیک بازی خوب است. فراموش نکنید که بیش از یک ۱۶ سال از انتشار این بازی گذشته! بنابراین گرافیکش قاعدتا توان رقابت با بازیهای مدرن امروزی را نخواهد داشت. اما اگر این مورد را فاکتور بگیریم، عملکرد این بازی چه در بخش موسقیمتن و چه در بخش جلوههای صوتی کاملا قابل تقدیر است و باید به استودیوی گیملافت و یوبیسافت در ساخت، توسعه و طراحی بازی موبایلی Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles تبریک گفت!
source
کلاس یوس