اقتصاد۲۴-درآمد لاستیک فروشی یکی از سؤالاتی است که در ذهن افراد بسیاری وجود دارد. درآمد لاستیک فروشی را نباید پایین دانست. اما مواردی مانند نیاز به سرمایۀ اولیه نه چندان پایین و وابستگی درآمد به عوامل متفاوت باعث شده تا لازم باشد افراد قبل از راه اندازی لاستیک فروشی تحقیق و بررسی بیشتری کنند. پس در صورتی که به لاستیک فروشی علاقه دارید، این مطلب را از دست ندهید.
درآمد لاستیک فروشی چقدر است؟
درآمد لاستیک فروشی
بر اساس تحقیقات انجام شده سود فروش عمدۀ لاستیک بین 3 تا 8 درصد و سود خرده فروش لاستیک بین 12 تا 20 درصد است. با توجه به همین امر، میتوان حدود سود یک لاستیک فروش را محاسبه کرد. برای محاسبه درآمد شغل لاستیک فروشی، ابتدا باید تعداد احتمالی فروش لاستیک را در روز محاسبه کرد. با توجه به تعداد بسیار بالای خودروهایی که در شهرهای متفاوت تردد میکنند، نیاز به لاستیک بالاست.
عواملی مانند طی کردن مسیر و فرسوده شدن لاستیک و همچنین تصادفات و ترکیدن لاستیک به دلایل دیگر باعث میشوند که افراد به لاستیک جدید نیاز داشته باشند. با توجه به موارد گفته شده حداقل سود فروش دو حلقه لاستیک بیشتر از 300 هزار تومان است. در صورتی که یک مغازه در روز 10 حلقه لاستیک به فروش برساند، میتواند روزی 3 میلیون تومان درآمد داشته باشد.
برای محاسبۀ درآمد لاستیک فروشی در ماه تنها لازم است درآمد روزانه را در تعداد روزهای ماه ضرب کرد. پس از کسر هزینههایی مانند اجاره مغازه، هزینۀ پرداخت قبوض متفاوت و کارکنان، باقی عدد سود خالص لاستیک فروش میشود. همچنین لاستیک فروشان با ارائه خدماتی مانند تعویض لاستیک، تنظیم باد و چند مورد مشابه دیگر میتوانند درآمدهای جانبی مناسبی داشته باشند و میزان سود خود را افزایش دهند. پس درآمد شغل لاستیک فروشی به طور کلی پایین نیست اما به مواردی مانند میزان مشتری، منطقهای که مغازه در آن قرار دارد و خدماتی که این مغازه ارائه میدهد، وابسته است.
راه اندازی لاستیک فروشی
حال که از درآمد لاستیک فروشی مطلع شدید، شاید قصد داشته باشید که وارد این حوزه شوید. باید بدانید که قبل از راه اندازی هر شغلی فرد باید برنامه ریزی اصولی برای انجام آن داشته باشد. توجه به مواردی مانند تعیین ساختار کسب و کار، تعیین اهداف از راه اندازی لاستیک فروشی، بررسی مشکلات و موانع احتمالی، بررسی رقبا، تحقیقات در خصوص بازار، تحقیقات در خصوص بازار لاستیک فروشی در محل راه اندازی این کسب و کار و سرمایه مورد نیاز را نباید فراموش کرد.
هزینۀ راه اندازی لاستیک فروشی شامل 4 بخش اصلی میشود. این بخشها عبارتند از:
- اجارۀ مغازۀ لاستیک فروشی
- خرید ابزار و تجهیزات برای تعویض لاستیک، تنظیم باد و موارد دیگر
- هزینۀ خرید لاستیکهای متنوع
- هزینۀ پرداخت حقوق کارکنان در چند ماه اول
ابزار مورد نیاز برای راه اندازی لاستیک فروشی
ابزارهای لاستیک فروشی
حال که با درآمد لاستیک فروشی و موارد مهم برای راه اندازی این مغازه آشنا شدید، باید بدانید که یک مغازۀ لاستیک فروشی باید ابزار متفاوتی را داشته باشد تا بتواند به مشتریان خود خدمات مناسب را ارائه دهد. این ابزارها عبارتند از:
1- ابزارهای دستی
مهمترین ابزار دستی مورد نیاز برای راه اندازی مغازه لاستیک فروشی، شامل موارد زیر میشوند.
جک خودرو
جک خودرو یکی از مهمترین ابزارهایی است که باید در هر مغازۀ لاستیک فروشی وجود داشته باشد. با استفاده از یک جک مناسب میتوان خودرو را بالا برد و نسبت به تعویض لاستیکهای آن اقدام کرد. البته این جک میتواند دستی باشد که معایب بسیاری مانند کندی انجام کار و نیاز به قدرت بدنی به همراه دارد یا از نوع هیدرولیک باشد تا کار با آن با راحتی بیشتری انجام شود.
آچار چرخ
با آچار چرخ میتوان مهرههای چرخ را باز و بسته کرد.
میلۀ جدا کنندۀ تایر
همانطور که از نام آن میتوان متوجه شد، میلۀ جدا کنندۀ تایر ابزاری است که از آن برای جدا کردن تایر از رینگ استفاده میکنند.
جعبه ابزار کامل
در هر لاستیک فروشی به وجود یک جعبه ابزار کامل نیاز است.
دستگاه تنظیم باد
با وصل کردن دستگاه تنظیم باد به لاستیک میتوان از میزان فشار هوای درون آن مطلع شد و آن را به میزان مناسب رساند.
دستگاه عمق سنج لاستیک
برای اندازهگیری میزان فرسایش لاستیکها از دستگاه عمق سنگ لاستیک استفاده میکنند. این ابزار با قرار گرفتن در شیارهای لاستیک میزانی را که از آن مصرف شده، نشان میدهد.
آچار بکس
برای باز کردن پیچ و مهرهها باید از ابزارهای مناسب مانند آچار بکس استفاده کرد.
ترکمتر
با استفاده از ترکمتر میتوان پیچها و مهرههای متفاوت را با فشار مناسب بست تا از وارد شدن آسیب به قطعات متفاوت جلوگیری شود. تنها با این ابزار است که پیچها با قدرت مناسب بسته میشوند و بیش از حد شل یا سفت نمیشوند. ترکمترها انواع متفاوتی دارند که از میان آنها میتوان به ترکمتر ساعتی، عقربهای و دیجیتال اشاره کرد. البته باید بدانید که این ابزار در این صنف کارایی بالایی ندارد و در صورتی که لاستیک فروشان بخواهند دقت زیادی داشته باشند از ترکمتر تقهای استفاده میکنند.
2- دستگاههای برقی و بادی
در کنار ابزارهای دستی، وجود برخی از ابزارهای برقی و بادی در هر لاستیک فروشی الزامی است. این ابزار عبارتند از:
بکس بادی
بکس بادی یک ابزار پنوماتیک است که با استفاده از آن میتوان با سرعت و راحتی بیشتری پیچهای چرخ را باز و بسته کرد. همچنین استفاده از این ابزار در کاهش میزان خستگی فرد نیز نقش خواهد داشت. شما میتوانید با بررسی قیمت انواع آچار بکس مانند بکس بادی کوچک، مورد مناسب را با توجه به نیاز و بودجۀ خود خریداری کنید.
پمپ باد
با وجود پمپ باد میتوان از ابزارهای بادی متفاوتی به بهترین شکل استفاده کرد. همچنین لاستیکها را با آن باد کرد. با بررسی لیست قیمت ابزار بادی میتوانید با این ابزارها و قیمت هر کدام بیشتر آشنا شوید.
دستگاه در آوردن تایر
برخی از لاستیک فروشیها از دستگاه در آوردن تایر استفاده میکنند. این دستگاه با سرعت بالایی میتواند تایر را از رینگ جدا کند تا تایر جدید را روی رینگ قرار داد.
پمپ نیتروژن
این روزها در بسیاری از لاستیک فروشیها از پمپ نیتروژن برای باد کردن لاستیکها استفاده میکنند.
3- ابزارهای تخصصی
برخی از ابزارهای موجود در لاستیک فروشیها را باید ابزارهایی تخصصی دانست که تنها در این مغازهها و مغازههای مشابه پیدا میشوند. این ابزارها عبارتند از:
دستگاه صاف کردن رینگ
از این دستگاه برای صاف کردن رینگهایی استفاده میشود که به دلایل متفاوت کج شدهاند.
دستگاه ولکانایز
از این دستگاه برای ترمیم سوراخها و پارگیهای تایر استفاده میکنند.
4-تجهیزات ایمنی
در کنار تمام ابزارهای گفته شده، وجود تجهیزات مناسب ایمنی مانند کپسول آتش نشانی، عینک ایمنی، لباس کار مناسب و دستکش را نباید فراموش کرد.
تنها زمانی درآمد لاستیک فروشی بالا خواهد بود که فرد با خرید ابزار اصل و با دوام اقدام به راه اندازی این شغل کند. خرید ابزار اصل تنها با استفاده از خدمات مجموعههای معتبر امکان پذیر خواهد بود. خرید از این مجموعهها مزایای دیگری مانند امکان استفاده از خدمات پس از فروش و گارانتی را نیز به همراه دارد.
source