طرفداری | صبح امروز، تیتر جنجالی روزنامه آاس اسپانیا در مورد رودری خبرساز شد.
به گزارش اتلتیک؛ رسانههای اسپانیایی، به ویژه روزنامههای ورزشی مانند AS و مارکا، نقش مهمی در نقل و انتقالات رئال مادرید دارند. آنها با انتشار مقالات و تحلیلهای مختلف، به شایعات دامن میزنند و هواداران را هیجانزده میکنند. آاس صبح امروز جلد اصلی خود را رودری اختصاص داد و مدعی شد او اولویت کهکشانیها در تابستان 2025 خواهد بود. حتی کارلو آنچلوتی و بازیکنان رئال مادرید هم با تمجید از هافبک اسپانیایی منچسترسیتی، به این اخبار دامن زدهاند. اظهارنظرهای سرمربی رئال مادرید، به عنوان یکی از چهرههای اصلی باشگاه، تاثیر بسیار زیادی بر این شایعات دارد. وقتی سرمربی تیم از یک بازیکن تعریف میکند، به طور طبیعی هواداران به این فکر میافتند که ممکن است این بازیکن به زودی به تیم اضافه شود. همیشه این احساس وجود دارد که تیترهای نشریههای مادریدی ممکن است سایر باشگاهها را ناراحت کند.
کاور روزنامه AS، چهارم سپتامبر 2024
در سال 2003، پیتر کنین، مدیر اجرایی منچستریونایتد از اخبار رسانههای اسپانیایی در مورد دیوید بکام خشمگین بود. آوریل آن سال، فلورنتینو پرز به صورت عمومی تلاش باشگاه برای انتقال بکام را تکذیب کرد، با این حال سه ماه بعد در سانتیاگو برنابئو از خرید جدیدش رونمایی کرد. در زمان انتقال کریستیانو رونالدو، اینبار سر الکس فرگوسن از سیاست باشگاه اسپانیایی خشمگین بود. پس از مصاحبه رونالدو و ابراز علاقه برای انتقال به لالیگا، شیاطین سرخ به فیفا به دلیل اقدامات غیرقانونی طرف مقابل شکایت کردند، هرچند این نهاد اقدامی انجام نداد. ستاره پرتغالی با مشاهده موضع تند باشگاه، یک فصل دیگر ماندگار شد و سپس به رئال مادرید پیوست.
تاتنهام دیگر تیمی است که رابطه چندان جالبی با روزنامههای خارجی نداشت. در سال 2012، لوکا مودریچ با مشاهده علاقه کهکشانیها تصمیم گرفت با همراه تاتنهام در تور پیشفصل شرکت نکند و مطابق آن چیزی که هافبک کروات در زندگینامهاش آورده، او بلیت سفر به آمریکا را پاره کرده بود. تابستان بعد، نوبت گرت بیل بود تا در روزنامههای آاس و مارکا ظاهر شود. دنیل لوی از همان ابتدا ناراحتیاش را نزد فلورنتیو پرز ابراز کرد. پس از آن نیز بازیکنانی مانند رحیم استرلینگ و محمد صلاح بارها در جلد اصلی روزنامههای اسپانیایی حضور داشتهاند تا رئال مادرید خواسته یا ناخواسته، باشگاههای رقیب را تحت فشار قرار دهد.
مصاحبههای کریستیانو رونالدو و تیترهای مارکا، سر الکس فرگوسن را عصبانی کرده بودند
وقتی یک بازیکن یا اطرافیانش عامل اصلی در چنین جریانسازیهایی باشند، احتمال انتقال به رئال مادرید کاهش پیدا میکند. در مورد کیلیان امباپه، آاس و مارکا پیشتر به وسواس فلورنتینو پرز برای خرید بازیکنان فرانسوی اشاره کرده بودند و به همین دلیل هواداران مادریدی با مشاهده چنین گزارشهایی، امباپه را در داخل زمین تشویق کردند تا مسیر یک انتقال جنجالی پایهریزی شود. ماجرای جود بلینگام کمی متفاوت بود. اسپانیاییها باور داشتند تیمهایی مانند منچسترسیتی و لیورپول به دلیل قدرت مالی شانس بیشتری دارند، اما خلاف باور آنها هافبک انگلیسی تصمیم گرفت راهی سانتیاگو برنابئو شود.
سیاست فلورنتینو پرز طی سالهای اخیر در مقایسه با دهه گذشته تغییر کرده است. او تا حد ممکن سعی میکند بازیکنان با استعداد را شناسایی و از آنها ستاره بسازد. اندریک آخرین نمونه از خریدهای جدید رئیس 77 ساله و موفق محسوب میشود. صحبت از انتقال ستارهای مثل رودری به رئال مادرید، کمی زود است. نمیتوانیم بگوییم تیتر آاس به معنای شروع اقدامات انتقال هافبک منچسترسیتی خواهد بود. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که رودری هفت سال برای تیمهای پایه و بزرگسال اتلتیکو مادرید به میدان رفته است.
source