بازی‌سازی در ایران، یکی از آن صنعت‌هایی است که فراز و فرود بسیاری را تجربه کرده و کماکان به آزمون و خطای خود ادامه می‌دهد. اگرچه که تعداد بازی‌های خیلی خوب ایرانی روی کامپیوتر خیلی زیاد نیست، اما آثار بسیار خوبی پیدا می‌شود که تجربه آن‌ها خالی از لطف نخواهد بود. در طول این مطلب با هم بهترین بازی های ایرانی برای کامپیوتر را معرفی خواهیم کرد. با ویجیاتو همراه باشید.

برترین بازی ایرانی برای کامپیوتر


گرشاسب

شاید گرشاسب را بتوان شروعی بر بازی‌سازی حرفه‌ای ایران دانست، چرا که این بازی از اولین عناوینی بود که حتی بررسی‌های آن در وبسایت‌های بزرگی مثل گیم اسپات و IGN منتشر شد. این بازی که در سال ۱۳۸۹ در دسترس قرار گرفت، قصد داشت تا با ارائه یک داستان ایرانی، هک اند اسلشی جذاب و با حال و هوای گاد آو وار را به تصویر بکشد.

درست در زمانی که کریتوس و سری گاد آو وار اوج شهرت خود را تجربه می‌کرد، گرشاسب با به تصویر کشیدن قهرمانی ایرانی، بازیکنان را به سلاخی موجوداتی اساطیری از جمله دیوها تشویق می‌کرد و با وجود بودجه بسیار محدودش، حسابی نظر طرفداران ایرانی را به خود جلب کرد. گرشاسب، شروعی بر استودیو فن‌افزار یا به قولی Dead Mage بود و می‌توان آن را به عنوان یکی از بهترین بازی های ایرانی برای کامپیوتر بدانیم. شما می‌توانید این بازی را به قیمت ۳۵ هزار تومان از سایت هیولا و یا از استیم خریداری کنید.

شبگرد: طلوع تاریکی

یک داستان پلیسی، شخصیتی مرموز و خاکستری و البته صداگذاری فوق‌العاده شخصیت‌ها از المان‌هایی است که به ندرت در بازی‌های ایرانی پیدا می‌کنید. این‌ها تعارفی است که به شبگرد به عنوان یکی از بهترین بازی های ایرانی برای کامپیوتر می‌توان نسبت داد. این بازی که با موتور پیشرفته‌‌ آنریل انجین ۳ ساخته شده بود، یک گرافیک واقعا خوب و استاندارد را به تصویر می‌کشید. البته که تیراندازی بازی چیز عجیب و غریبی نبود و انیمیشن‌ها بی‌نقص به نظر نمی‌رسیدند، اما می‌توان از شبگرد به عنوان بهترین بازی شوتر سوم‌ شخص ایرانی یاد کرد.

بازی حال و هوای تاریکی دارد و شهری آلوده به مواد مخدر و جنایت را به تصویر می‌کشد. شما در طول بازی در نقش قهرمانی خاکستری قرار خواهید گرفت که به مبارزه با تبهکاران می‌پردازد و به زور اسلحه عدالت را به شهر باز می‌گرداند. متاسفانه شبگرد یکی از آن بازی‌های بدشانس ایرانی است که هیچ‌گاه آ‌ن‌طور که باید و شاید دیده نشد. این بازی که در تیر ۱۳۹۳ در دسترس قرار گرفت، خیلی زود درگیر مشکلات نشر شد و افرادی که سی‌د‌ی بازی را تهیه کرده‌ بودند نمی‌توانستند آن را نصب و یا اجرا کنند. خبر خوب آن است که این بازی که یکی از بهترین بازی های ایرانی برای کامپیوتر محسوب می‌شود و در حال حاضر از طریق پلتفرم هیولا در دسترس قرار دارد و شما می‌توانید آن را به قیمت ۴۰ هزار تومن خریداری کنید.

فرزندان مورتا

Children of Morta

اگر بخواهیم بهترین بازی ایرانی در بازار جهانی را نام ببریم، احتمالا فرزندان مورتا کاندید این انتخاب خواهد بود. بازی Children of Morta ساخته استودیو ددمیج اثری است که توانست با کسب نمره متای ۸۲ مورد تحسین منتقدین داخلی و خارجی قرار بگیرد. این بازی که داستان خانواده‌ای دوست داشتنی در دل جهانی فانتزی و جادویی را تعریف می‌کرد، اثری روگ‌لایک است که بازیکن را به دل سفری پر از پیچ و خم خواهد برد.

هر یک از شخصیت‌های بازی سلاح و قابلیت‌های مخصوص به خود را دارند و بازیکن می‌توان بسته به سلیقه خود آن‌ها را انتخاب کرده و به جنگ با دشمنان شدیدا متنوع بازی برود. چیلدرن آو مورتا واقعا اثری زیبا محسوب می‌شود و پیکسل آرت و در کل فضاسازی بازی در حد عناوین استاندارد هم سبک خود است. این بازی نه تنها در استیم و پلتفرم هیولا بلکه روی کنسول‌های نسل هشتمی و حتی گیم‌ پس در دسترس است و بازیکنان می‌توانند از تجربه آن حسابی لذت ببرند.

شمشیر تاریکی: ریلود

شمشیر تاریکی یکی دیگر از بهترین بازی های ایرانی برای کامپیوتر است که به شخصه آن را خیلی دوست دارم و از به یادماندنی‌ترین بازی‌های ایرانی محسوب می‌شود. این عنوان اثری دو بعدی و اکشن پلتفرمر محسوب می‌شود که توسط استودیو فن افزار ساخته شده و داستان نینجایی به نام کورو و ماجراجویی‌های او را به تصویر می‌کشد. مبارزات خشن، انیمیشن‌های روان و درجه سختی بالای بازی از دلایلی است که آن را به یک تجربه دوست داشتنی تبدیل می‌کند. البته که اشاره به محیط‌های متنوع بازی از جمله شب‌های نئونی و کوهستان‌های جذابش در کنار شخصیت‌های مرموز آن خالی از لطف نیست و خلاصه که بازی واقعا سرگرم‌کننده است. این بازی روی پلتفرم‌های مختلفی از جمله کنسول‌های نسل هشتم، نینتندو سوییچ، رایانه‌های شخصی و تلفن‌های همراه موجود است و می‌توانید آن را از طریق استیم، هیولا و دیگر فروشگاه‌های بازی‌های ویدیویی تهیه کنید.

ارتش فرازمینی

ارتش فرازمینی یا E.T. Armies از آن بازی‌هایی است که به هنگام انتشار تریلر و تماشای گرافیک تماشایی‌ آن حسابی انگشت به دهان مانده بودیم. برای ساخت این بازی از موتور آنریل انجین ۳ استفاده شده بود و ارتش فرازمینی را می‌توان یکی از واقع‌گرایانه‌ترین بازی‌های داخلی از نظر گرافیک دانست. این بازی تیراندازی اول شخص بازیکن را به آینده‌ای دور و دوران جنگ بشریت بر سر انرژی می‌برد. گیم‌پلی بازی واقعا قابل قبول و جذاب است و از استانداردهای زمان خود در سال ۱۳۹۴ پیروی می‌کند و در کل از آن آثاری است که نشان می‌دهد یک تیم ایرانی تا چه حد می‌تواند قوی ظاهر شود.

اما مشکلی که در رابطه با ارتش فرازمینی وجود دارد، بخش صداگذاری بازی و البته داستان آن است که چندان با کیفیت خود بازی جور در نمی‌آمد و از همین رو E.T. Armies در نهایت به یک بازی صرفا خوب تبدیل شد که از نظر بصری عالی به نظر می‌رسد. این بازی روی رایانه‌های شخصی و پی‌سی در دسترس است و می‌توانید آن را از استیم و هیولا خریداری کنید.

قصه بیستون

قصه بیستون را می‌توان یکی از آخرین آثار ایرانی مطرح دانست که هم منتقدین و هم طرفداران از آن به عنوان یکی از بهترین بازی‌ های ایرانی برای کامپیوتر یاد کردند. راستش را بخواهید، این عنوان واقعا هم یک بازی خوب و دوست داشتنی بود. قصه بیستون با ارائه داستان بسیار جذاب خود توانست تا باری دیگر ثابت کند که موسیقی‌ و روایت پارسی تا چه حد می‌تواند جذاب ظاهر شود. این بازی که روایتی جدید از داستان شیرین و فرهاد محسوب می‌شود، اگرچه بازی چندان طولانی و بلندی نیست، اما سعی دارد تا با احترام به ادبیات فارسی و ارائه یک بازی جذاب، اثری منحصر به فرد و تازه به نظر برسد. بازی چه در داخل و چه در خارج از کشور مورد تحسین منتقدین قرار گرفت و توانست تا نمره ۷۴ را به دست آورد. بازی قصه بیستون از طریق استیم، فروشگاه هیولا و فروشگاه‌ ایکس باکس برای طرفداران در دسترس قرار گرفته است.

source
کلاس یوس

توسط petese.ir