شفقنا زندگی – یک تیم تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور کوانگ هیون چو از دپارتمان مهندسی پزشکی یک موسسه علوم و تکنولوژی در کره جنوبی موفق شدند گونه‌ای فناوری را توسعه دهد که می‌تواند سرطان روده بزرگ را با تبدیل سلول‌های سرطانی به حالتی شبیه به سلول‌های طبیعی روده بزرگ بدون از بین‌بردن آنها درمان کند و از عوارض جانبی جلوگیری نمایند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، این تیم تحقیقاتی بر مشاهداتی متمرکز شد که حاکی از آن بود که در طول فرآیند آنکوژن، سلول‌های طبیعی در طول مسیر ناهم‌سان‌سازی خود دچار پسرفت می‌شوند.

بر اساس این یافته‌ها، آنها فناوری ایجاد یک دوقلوی دیجیتالی از شبکه ژنی مرتبط با مسیر دگرسان سازی سلول‌های طبیعی را گسترش دادند.

آنها موفق شدند از طریق تجزیه و تحلیل شبیه‌سازی، به گونه‌ای سیستماتیک سوئیچ‌های مولکولی اصلی را که باعث تمایز سلولی طبیعی می‌شوند را شناسایی نمایند.

هنگامی که این سوئیچ‌ها بر روی سلول‌های سرطانی روده بزرگ اعمال شد، سلول‌های سرطانی به حالت عادی بازگشتند؛ نتیجه‌ای که از طریق آزمایش‌های مولکولی و سلولی و همچنین مطالعات حیوانی مورد تأیید قرار گرفت.

این تحقیق نشان می‌دهد که بازگشت سلول‌های سرطانی می‌تواند به‌جای تکیه بر دستاوردهای اتفاقی، با تجزیه و تحلیل و استفاده از دوقلوی دیجیتالی شبکه ژنی سلول سرطانی، به‌طور سیستماتیک به دست آید.

این یافته‌ها نویدبخش توسعه راهکارهایی برای درمان‌ انواع مختلف سرطان است.

پروفسور کوانگ هیون چو گفت: این واقعیت که سلول‌های سرطانی را می‌توان به سلول‌های طبیعی تبدیل کرد، پدیده‌ای شگفت‌انگیز است. این مطالعه ثابت می‌نماید که چنین جهش برگشتی می‌تواند به طور سیستماتیک حاصل شود.

«این تحقیق مفهوم نوین درمان سرطان را با بازگرداندن سلول‌های سرطانی به سلول‌های طبیعی ارائه می‌دهد. این پژوهش همچنین فناوری بنیادی را برای شناسایی اهدافی برای درمان سرطان از طریق تجزیه و تحلیل سیستماتیک مسیرهای تمایز سلولی طبیعی بسط و گسترش می‌دهد.»

این خبر را در مدیکال دایالوگز ببینید.

source
کلاس یوس

توسط petese.ir