شفقنا زندگی – افزایش تعداد گامهای روزانه، حتی به میزان متوسط، میتواند به کاهش علائم افسردگی کمک کند.
به گزارش شفقنا زندگی، یک تحقیق جهانی جدید نشان میدهد که افزایش تعداد گامهای روزانه، حتی به میزان متوسط، میتواند به کاهش علائم افسردگی کمک کند.
مطالعهای که توسط محققان اسپانیایی انجام شده، نشان میدهد که پیادهروی تا ۱۰,۰۰۰ قدم در روز با کاهش احتمال ابتلا به افسردگی ارتباط دارد.
این تحقیق به رهبری «استلا خیمنز-لوپز» از دانشگاه کاستیل-لامانچا اسپانیا، تأکید میکند که ورزش به عنوان یک ضد افسردگی طبیعی شناخته میشود و هیچ فعالیتی به اندازه پیادهروی ساده نیست. محققان دادههای ۳۳ مطالعه معتبر را بررسی کردند که شامل بیش از ۹۶,۰۰۰ بزرگسال از سرتاسر جهان بود و نشان دادند افرادی که از دستگاههای ردیاب تناسب اندام برای شمارش گامهای خود استفاده میکنند، نتایج جالبی دارند.
نتایج نشان میدهد افرادی که روزانه ۱,۰۰۰ قدم بیشتر از ۵,۰۰۰ قدم راه میروند، ۹ درصد کمتر در معرض افسردگی قرار دارند. این مزایا با افزایش تعداد گامها شدت میگیرد: افرادی که ۷,۰۰۰ قدم در روز پیادهروی میکنند، ۳۱ درصد کمتر از دیگران دچار افسردگی میشوند. همچنین، افرادی که بیش از ۷,۵۰۰ قدم در روز راه میروند، ۴۳ درصد کمتر در معرض این بیماری قرار دارند.
بر اساس دادهها، به نظر میرسد که مزایای سلامت روان در حدود ۱۰,۰۰۰ قدم در روز به اوج خود میرسد. محققان تأکید کردند که افزایش تعداد قدمها بالای این مقدار ممکن است تأثیر قابل توجهی بر کاهش علائم افسردگی نداشته باشد.
این یافتهها پیادهروی را به عنوان یکی از روشهای مؤثر برای پیشگیری از افسردگی معرفی میکند، مشابه سایر فعالیتهای بدنی مانند ایروبیک، تمرین با وزنه و یوگا.
نتیجهگیری این مطالعه این است که تعیین اهداف برای تعداد گامهای روزانه میتواند یک راهکار امیدبخش و عمومی برای مقابله با افسردگی باشد.
منبع: همشهری
source
کلاس یوس