شفقنا زندگی – مصرف روزانه حداقل ۴۰۰ گرم میوه و سبزی، خطر ابتلا به سکته قلبی، سکته مغزی، سرطان، دیابت، اضافه وزن و افزایش کلسترول را کاهش میدهد.
به گزارش شفقنا زندگی ؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «دکتر ناتالیا خارژینکو، متخصص بیماریهای گوارش، اشاره میکند که بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت روسیه، یک فرد بالغ باید روزانه ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم میوه و سبزی مصرف کند. کاهش قابل توجه این مقدار و حذف میوه و سبزیجات از رژیم غذایی، تأثیر منفی بر سلامت انسان دارد و حتی مانع از کاهش وزن و بهبود وضعیت عمومی سلامتی میشود».
به گفته وی، مصرف روزانه ۴۰۰ گرم سبزیجات بدون نشاسته مانند کلم، هویج، چغندر، گوجه فرنگی، خیار، پیاز و کدو ضروری است و بهتر است میوههایی با قند پایین مانند مرکبات مصرف شوند.
او توضیح داد که موز، هلو، مانگو و سایر میوههای شیرین حاوی کربوهیدراتهای سریعالنزول هستند که باعث افزایش سطح فروکتوز در بدن میشوند.
به گفته وی، استانداردهای ذکر شده مربوط به افراد بالغ است. در مورد کودکان و نوجوانان، این استانداردها به شرح زیر است: کودکان ۱ تا ۳ ساله ۱۰۰ گرم، کودکان ۴ تا ۱۰ ساله حدود ۲۰۰ گرم و کودکان ۱۱ تا ۱۷ ساله حدود ۲۵۰ گرم.
دکتر خارژینکو افزود: «سبزیجات منبع ویتامینها، مواد معدنی، فیبرهای غذایی زبر و نرم مفید برای روده و همچنین ترکیبات فلاونوئید هستند. بنابراین، هر چه فرد انواع بیشتری از میوه و سبزیجات را مصرف کند، تعداد و سطح ویتامینها، اسیدهای آلی و فیبرهای غذایی که بدنش دریافت میکند بیشتر میشود».
این خبر را در آرتی عربی ببینید
source