شرکت اچ‌ام‌دی گلوبال دستگاه جدیدی به‌نام HMD OffGrid را اختراع و عرضه کرده که می‌تواند اتصال مستقیم گوشی‌های اندرویدی و آیفون‌ها به ماهواره را امکان‌پذیر کند!

کمپانی فنلاندی HMD Global که سازنده گوشی‌های نوکیا هم هست، دستگاه ارتباطی جدیدی به نام HMD OffGrid را معرفی کرده است. این دستگاه به کاربران iOS و Android این امکان را می‌دهد که حتی در چالش‌برانگیزترین محیط‌ها، بدون نیاز به شبکه موبایل، مستقیما به ماهواره‌ها متصل شوند و با دنیای بیرون در ارتباط باشند. OffGrid از طیف رادیویی باند L ماهواره‌ای استفاده می‌کند که فناوری بسیار قابل اعتمادی است و ارتباطی پایدار را فراهم می‌کند.

دستگاه HMD OffGrid دقیقا چطور کار می‌کند؟

دستگاه HMD OffGrid برای اتصال به ماهواره

با استفاده از این دستگاه می‌توانید پیامک‌های دوطرفه ارسال کنید و موقعیت مکانی زنده خود را با حداکثر پنج نفر به اشتراک بگذارید. OffGrid همچنین به سرویس Ovewatch x Rescue مجهز شده است که پشتیبانی ۲۴ ساعته و چندزبانه برای هماهنگی در مواقع اضطراری ارائه می‌دهد. باتری قدرتمند این دستگاه با طول عمر سه روز، خیال شما را از بابت برقراری ارتباط در سفرهای طولانی راحت می‌کند. محصول جدید اچ‌ام‌دی گلوبال با استاندارد نظامی MIL-STD-810H ساخته شده و در برابر ضربه، آب و گرد و غبار مقاوم است. این دستگاه با وزن تنها ۶۰ گرم و طراحی جمع و جور، به راحتی در کف دست شما جای می‌گیرد و می‌توانید آن را همیشه همراه خود داشته باشید.

یکی دیگر از ویژگی‌های جذاب OffGrid، قابلیت چک کردن است که به کاربران امکان می‌دهد با یک کلیک یک پیام از پیش تعیین شده را برای دوستان و خانواده ارسال کنند و به آنها اطلاع دهند که در امنیت هستند.

دستگاه HMD OffGrid برای اتصال به ماهواره

دستگاه آف گرید با قیمت ۲۰۰ دلار به فروش می‌رسد. برای استفاده از خدمات ارتباطی، کاربران باید یکی از طرح‌های HMD Unlimited یا HMD Freedom را انتخاب کنند که با هزینه‌های متفاوت، امکان ارسال پیام، چک این و ردیابی زنده را فراهم می‌کنند. OffGrid از ژانویه در ایالات متحده، اروپا و استرالیا/نیوزیلند در دسترس خواهد بود و در طول سال ۲۰۲۵ به مناطق بیشتری عرضه خواهد شد. البته که بعید است به‌صورت قانونی وارد بازار ایران شود.

به نظر شما این فناوری می‌تواند به طور گسترده مورد استفاده قرار گیرد و در آینده چه کاربردهای دیگری خواهد داشت؟

در گجت نیوز بخوانید:

source

توسط petese.ir