شرکت Alienware با معرفی نسل جدید لپتاپهای پرچمدار Area-51، بار دیگر استانداردهای عملکرد در دنیای لپتاپهای گیمینگ را ارتقا بخشید. این غول فناوری با الهام از منطقه 51، طراحی جذابی را برای این سری در نظر گرفته است.
مشخصات Alienware Area-51
لپتاپهای Area-51 با بهرهگیری از جدیدترین فناوریها، عملکردی خارقالعاده را ارائه میدهند. پردازندههای قدرتمند Intel Arrow Lake و کارتهای گرافیک نسل بعدی Nvidia، به این لپتاپها توان پردازشی بینظیری بخشیدهاند. همچنین، این دستگاهها در دو اندازه 16 و 18 اینچ عرضه میشوند تا کاربران بتوانند متناسب با نیاز خود، مدل مورد نظر را انتخاب کنند.
لپتاپهای Area-51 دارای طراحی منحصربهفردی هستن و برجستگی کامل آنها در قسمت پشتی، علاوه بر زیبایی ظاهری، تمام پورتهای ارتباطی را در خود جای داده است. نورپردازی RGB نیز به این طراحی جذابیت دوچندان بخشیده است. این نورپردازی در کلیدهای کیبورد، ترکپد و حتی فنهای خنککننده، جلوه بصری بینظیری را ایجاد میکند. پنل شیشهای گوریلا در قسمت زیرین دستگاه نیز نمایی از اجزای داخلی را به نمایش گذاشته و به جذابیت بصری لپتاپ افزوده است.
در دل شاسی آلومینیومی قدرتمند Alienware Area-51، مجموعهای از جدیدترین فناوریها گرد هم آمدهاند تا تجربهای منحصربهفرد از کارایی و عملکرد را برای کاربران فراهم آورند. این غول قدرتمند را میتوان با پردازندهی نسل دوازدهم اینتل Core Ultra 9 275HX، کارتهای گرافیک سری 50 انویدیا، حداکثر 64 گیگابایت حافظهی رم DDR5 دو کاناله و حداکثر 2 ترابایت حافظهی SSD NVMe PCIe Gen5 پیکربندی کرد.
برای تأمین انرژی مورد نیاز این سختافزار قدرتمند، هر دو مدل 16 و 18 اینچی این لپتاپ به باتری 96 واتساعتی مجهز شدهاند. با این حال، شرکت الینور هنوز برآوردی رسمی از عمر باتری این دستگاه ارائه نداده است.
سری جدید لپتاپهای گیمینگ Alienware Area-51 با بهرهگیری از یک معماری حرارتی پیشرفته، موفق شده تا دمای سختافزارهای داخلی را به طور مؤثری کنترل کنند. این معماری منحصربهفرد، جریان هوای داخلی دستگاه را تا 37 درصد افزایش داده و در عین حال، سطح نویز را نسبت به نسل قبلی (Alienware X16 R2) 15 درصد کاهش داده است.
اما این افزایش عملکرد با افزایش وزن همراه بوده است. لپتاپهای Area-51 به دلیل استفاده از قطعات قدرتمند و سیستم خنککنندهی پیشرفته، وزن بیشتری نسبت به مدلهای قبلی دارند. مدل 16 اینچی این سری، با وزنی حدود 3.4 کیلوگرم، و مدل 18 اینچی آن، با وزنی نزدیک به 4.5 کیلوگرم، از لپتاپهای گیمینگ سنگینوزن محسوب میشوند.
لپتاپهای Area-51 با وزن قابل توجه خود، صرفاً احیای یک برند محبوب نیستند؛ بلکه نشاندهنده بازگشت به دوران طلایی لپتاپهای گیمینگ با عملکردی همتراز با دسکتاپهای قدرتمند هستند. این رویکرد، مزایای متعددی را به همراه دارد از جمله تنوع قابل توجهی از درگاهها در قسمت پشتی دستگاه، شامل HDMI 2.1، اترنت 2.5 گیگابیت، سه درگاه USB Type-A 3.2 Gen 1 5Gbps، دو درگاه Thunderbolt 5 / USB-C و همچنین جک هدفون و کارتخوان SD.
یکی از نقاط ضعف قابلتوجه این دستگاهها، بهرهمندی از فناوری نمایشگر IPS نسل گذشته است که ظاهری تا حدودی قدیمی به آنها میبخشد. هر دو مدل به پنلهای QHD با وضوح تصویر 2560 در 1600 پیکسل، زمان پاسخدهی 3 میلیثانیه و نرخ نوسازی حداکثر 300 هرتز (در مدل 16 اینچی) مجهز شدهاند. با این حال، غیاب فناوری پیشرفته OLED، مشابه آنچه در لپتاپ آیندهی Pro Premium شرکت مادر دل شاهد آن هستیم، کمی ناامیدکننده است.
چنانچه به دنبال تجربه تصویری خیرهکننده با پنلهای OLED هستید، پیشنهاد میشود به جای لپتاپهای گیمینگ Alienware، مانیتورهای گیمینگ این برند را بررسی کنید. Alienware در نمایشگاه CES 2025 از مانیتور جدید 27 اینچی 4K QD-OLED رونمایی کرده و همچنین بهروزرسانیهایی را برای دسکتاپهای قدرتمند Area-51 و Aurora در نظر گرفته است.
فروش لپتاپهای Alienware Area-51 از اواخر سه ماهه اول سال 2025 آغاز خواهد شد. مدل پایه این لپتاپها با قیمت 1999 دلار عرضه خواهد شد و مدلهای مجهزتر با قیمت 3199 دلار و بالاتر در دسترس خواهند بود.
source
کلاس یوس