24 دی 1403 ساعت 19:03

فردا موتورز به زودی یک کراس اوور هایبرید جذاب از برند MG را با مشخصات فنی و امکانات فوق العاده عرضه می‌کند. با ام جی زد اس – MG ZS آشنا شوید.

برند MG در ایران با محصولاتی مثل ام جی 4 و ام جی GT شناخته می‌شود و سال‌هاست که فعالیت‌های موثر، اما محدودی در بازار داشته است. این خودروساز چینی که محصولات خود را برای مونتاژ و واردات در اختیار شرکت فردا موتورز قرار می‌دهد، یک کراس اوور محبوب هایبرید به نام ام جی ZS دارد که در راه بازار ایران است.

فهرست عناوین

معرفی کوتاه ام جی ZS

ام جی ZS

کراس اوور کامپکت ام جی نه تنها به لحاظ ظاهر و امکانات داخلی تغییر کرده، بلکه از نظر قوای فنی هم مجهز به یک پیشرانه ترکیبی درون سوز و برقی شده که پاسخگوی نیاز اغلب مشتریان ایرانی خواهد بود. هم اکنون دومین نسل از این خودرو با پکیج هایبرید از راه رسیده تا به بازارهای مختلفی از جمله ایران ارسال شود.

ام جی زد اس هیبریدی در نمای جلو و عقب با تغییرات زیادی همراه شده و با این حال همچنان به زبان طراحی محصولات این برند وفادار مانده است. اولین نسل از این کراس اوور در سال 2017 میلادی راهی بازار شد و توانست ملقب به یکی از پرفروش‌ترین محصولات MG شود. نسل‌های قبلی مجهز به پیشرانه‌های بنزینی 1 و 1.5 لیتری بودند و حتی نمونه‌های الکتریکی این خودرو هم به بازار معرفی شد.

طراحی ظاهری ام جی ZS

ام جی ZS

نسل جدید و هایبرید MG ZS در مقایسه با نسل‌های قبلی، حس اسپرت‌تری القا می‌کند. دیگر خبری از طراحی‌های خارج از چارچوب و اغراق آمیز نیستیم و اصالت را می‌توان از هر زاویه‌ای به نظاره نشست. طرح جلوپنجره این کراس اوور به کلی تغییر کرده و هم اکنون شاهد رنگ‌بندی مشکی و طرحی مشبک مانند هستیم که به ظاهر اسپرت خودرو کمک کرده‌اند.

در یک کلام می‌توان گفت که طراحی نمای جلو به گونه‌ای انجام شده که ام جی ZS کشیده‌تر از مدل‌های قبلی‌اش به نظر برسد. همچنین برای هماهنگی بیشتر نمای جلو به ورودی‌های هوای L شکل که در گوشه‌های سپر جلو تعبیه شده و چراغ‌ها باید اشاره داشت. تکنولوژی چراغ‌های جلو ال ای دی بوده و چراغ‌های روشنایی روز هم به شکل نوار ال ای دی در قسمت فوقانی چراغ‌های اصلی قرار گرفته‌اند. همچنین چراغ‌ها را یک خط یکپارچه به یکدیگر متصل می‌کند.

ام جی ZS - نمای عقب

سپر عقب هم به کلی دچار تغییر و تحول شده و به لطف تعبیه دو خروجی اگزوز کروم کاری شده، اسپرت تر از قبل به نظر می‌آیند. علاوه بر این یک دیفیوزر مشکی رنگ به جای زیر سپر آلومینیومی در نظر گرفته شده تا ظاهر اسپرت حفظ شود. نحوه قرارگیری مه شکن عقب به صورت عمودی و باریک بوده و در بالای درب عقب قرار گرفته است.

ام جی سعی کرده برای اسپرت به نظر رسیدن نمای جانبی هم یک راه چاره پیدا کند و تنها چیزی که به ذهن طراحانش رسیده، رینگ‌های 18 اینچی است. الباقی موارد در نمای جانبی شبیه به مدل MG GT بوده و تفاوت آنچنانی با نسل‌های قبلی ندارد.

طراحی داخلی و کابین

ام جی ZS - کابین داخلی

گفتیم که خوشبختانه طراحی ظاهری ام جی زد اس به کلی تحت تأثیر قرار گرفته و گویا از نو ساخته شده است. علیرغم تغییر و تحولات گسترده، باید اعتراف کرد که مجموعه تغییراتی که داخل کابین این کراس اوور می‌بینیم، بسیار بیشتر از ظاهر است. این خودروساز چینی برای اسپرت به نظر رسیدن این خودرو تمام تلاش خود را کرده و ضمن ارتقای فناوری‌ها و تعبیه امکانات رفاهی جدید، برخی المان‌ها را عوض کرده است.

برای مثال با یک داشبورد جدید و به‌روزرسانی شده مواجه می‌شویم که حامل یک نمایشگر لمسی 12.3 اینچی است. سیستم تهویه در نسل‌های قبلی ساده بود، اما هم اکنون به صورت شش گوش طراحی شده تا پیچیده و مدرن به نظر برسد. راننده می‌تواند به منظور دسترسی به کنترل‌های خودرو به صفحه نمایش مرکزی مراجعه کند و کلیدهای اساسی و مهم نیز برای دسترسی آسان‌تر در پایین این صفحه نمایش قرار گرفته‌اند.

همچنین ام جی سردنده را کاملا تغییر داده و کنسول میانی را از نو طراحی کرده است. از طرفی طرح این کنسول به گونه‌ای است که سیستم ترمز پارک برقی و اتوهلد را در خود جای داده فضا برای قرار دادن آرنج به اندازه کافی وجود دارد.

قوای فنی

در راستای دگرگونی‌های اساسی طراحی ظاهری و داخلی ام جی ZS، این خودروساز چینی سعی کرده قوای محرکه بنزینی و الکتریکی را به منظور ایجاد یک سیستم هایبرید ترکیب کند. نتیجه تلاش‌های این شرکت، ام جی زد اس هایبرید است که ضمن بهره‌مندی از پیشرانه‌های بنزینی، مجهز به موتور برقی و هیبرید هم شده است.

ام جی ZS - نمای جلو

زیر کاپوت این کراس اوور یک پیشرانه 1.5 لیتری تنفس طبیعی و یک موتور برقی قرار گرفته که نقش ژنراتور را بر عهده دارد. با این اوصاف کاربرد موتور درون سوز، شارژ باتری یا به حرکت درآوردن خودرو است. از طرفی نقش پیشرانه الکتریکی این است که در دورهای پایین به عنوان عامل محرکه خودرو عمل کند و در هنگام نیاز به شتاب گیری به موتور بنزینی کمک کند.

حداکثر توان موتور بنزینی، 100 اسب بخار قدرت است که می‌تواند به صورت مستقیم نیرو را به چرخ‌ها ارسال کند. همچنین این امکان وجود دارد که بخشی از نیرو برای شارژ باتری مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین نهایت خروجی که پیشرانه برقی خواهد داشت، 132 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن متر گشتاور است و در مجموع، حداکثر نیرویی که پکیج هایبرید می‌توانند تولید کنند، 195 اسب بخار قدرت و 425 نیوتن متر گشتاور خواهد بود.

ام جی ZS - نمای عقب

نیروی محرکه از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود و می‌تواند در عرض 8 ثانیه از سکون مطلق به شتاب 100 کیلومتر در ساعت برسد. ام جی زد اس در هر صد کیلومتر مسافتی که طی می‌کند، 4.6 لیتر بنزین می‌سوزاند. سیستم تعلیق جلو و عقب به ترتیب از نوع مک فرسون و تورشن بیم است.

امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی

ام جی ZS - فرمان

گفتیم که ام جی ZS یک کراس اوور کامپکت بوده و عضوی از خانواده خودروهای ام جی است؛ بنابراین، همچون سایر محصولات این برند چینی، مجهز به آپشن‌های قابل قبول و فراوان شده است. در واقع یکی از برگ برنده‌های این خودرو هایبرید در مقایسه با رقبایش، سطح برخورداری از امکانات و تجهیزات است که برخی از آن‌ها عبارتنداز:

تجهیزات ایمنی تجهیزات همیار راننده تجهیزات رفاهی
سیستم کنترل پایداری خودرو سیستم پیشرفته کمک راننده نمایشگر دیجیتال 7 اینچی راننده
ترمز پارک برقی و اتوهلد کروز کنترل تطبیقی نمایشگر لمسی 12.3 اینچی مرکزی
سیستم کمک حرکتی در سربالایی سیستم ترمز اضطراری اتوماتیک 4 درگاه یو اس بی و خروجی برق 12 ولت
سیستم کمک حرکتی در سراشیبی رادار هشدار برخورد از جلو سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک با دریچه ردیف دوم
سیستم کنترل فشار تایر رادار کمکی جلوگیری خروج از خط سیستم ورود بدون کلید
چراغ‌های جلو ال ای دی رادار حرکت بین خطوط اضطراری صندلی راننده 6 جهته برقی
سیستم هوشمند چراغ‌ها رادار هشدار خروج از خط گرم کن صندلی‌های جلو
اتولایت رادار هوشمند کنترل سرعت فرمان چرمی مجهز به گرم کن
کیسه هوای ایمنی (جلو، جانبی و پرده‌ای) رادار کمکی هشدار ترافیک چراغ بدرقه
دوربین 360 درجه رادار هشدار نقاط کور سنسور باران
سنسور دنده عقب آینه‌های جانبی تاشو برقی
هشدار صوتی برای عابرین

قیمت ام جی ZS

قیمت مدل 2024 ام جی ZS در برخی بازارها از 21995 پوند آغاز می‌شود که با توجه به وارداتی بودن این خودرو و هزینه‌های قانونی اعم از بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، اسقاط خودرو فرسوده و حمل و نقل، باید تخمین زد که قیمت این خودرو تا 2 میلیارد تومان باشد. با این حال برای اطلاع از قیمت دقیق این کراس اوور، می‌توان منتظر اعلام شرکت فردا موتورز باشیم.

در گجت نیوز بخوانید: قرعه‌کشی دور جدید فروش خودروهای وارداتی انجام شد اختصاص سهمیه واردات برای شرکت های واردکننده خودرو کدام خودروهای وارداتی ارزش خرید بیشتری دارند؟ بررسی نقاط ضعف و قوت اشکودا کاروک، کراس اوور وارداتی جدید بازار ایران

source

توسط petese.ir