پردازنده پرچم‌دار جدید کوالکام، اسنپدراگون 8 الیت، با استفاده از فرآیند تولید 3 نانومتری نسل سوم (N3E) شرکت TSMC ساخته شده است. به نظر می‌رسد که کوالکام برای تولید پردازنده اسنپدراگون 8 الیت 2 ، همچنان به همکاری با شریک معتبر خود، یعنی TSMC، ادامه می‌دهد. شایعاتی وجود دارد که نشان می‌دهند این پردازنده با استفاده از فرآیند پیشرفته‌تر 3 نانومتری N3P ساخته خواهد شد.

گزارش جدیدی از منبع اطلاعات سخت‌افزاری Gamma (از طریق Jukanlosreve) تایید می‌کند که پردازنده اسنپدراگون 8 الیت 2 واقعا با استفاده از فناوری 3 نانومتری (N3P) شرکت TSMC تولید خواهد شد. این امر نشان می‌دهد که کوالکام هنوز تمایلی به انتقال تولید پردازنده‌های خود به سامسونگ ندارد.

راهنمای خرید تکراتو

TSMC، گزینه اصلی کوالکام برای تولید پردازنده اسنپدراگون 8 الیت 2

بر اساس گزارش gizmochina به نقل از منابع مذکور، پردازنده اسنپدراگون 8 الیت 2 با شماره مدل SM8850 و نام رمز Kaanapali قابل شناسایی است. گزارش همچنین نشان می‌دهد که سامسونگ تلاش‌هایی برای تولید اسنپدراگون 8 الیت 2با استفاده از فرآیند تولید خود داشته است، که نام رمز آن به‌طور احتمالی «KaanapliS» بوده است.

با این حال، طبق گزارش، «KaanapliS» دیگر در داده‌های لجستیکی دیده نمی‌شود که این امر نشان می‌دهد تولید پردازنده SM8850 توسط سامسونگ به واقعیت نخواهد پیوست. در نتیجه، تولید اسنپدراگون 8 الیت 2 به TSMC منتقل شده  و نام رمز آن «KaanapaliT» است. حرف «T» احتمالا به معنی تولید توسط TSMC اشاره دارد.

کوالکام از تولید پردازنده اسنپدراگون 8 الیت 2 توسط TSMC خبر داد

آنچه تاکنون می‌دانیم

بر اساس گزارش‌های قبلی، پردازنده اسنپدراگون 8 الیت 2 از دستورالعمل ARM SME پشتیبانی خواهد کرد، که این دستورالعمل به پردازنده‌ها کمک می‌کند تا بارهای کاری پیچیده را به‌طور کارآمدتری پردازش کنند. این ویژگی می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی عملکرد تک‌هسته‌ای را بهبود بخشد بطوریکه قابل رقابت با پردازنده M4 اپل باشد.

علاوه بر پشتیبانی از SME، شایعات نشان می‌دهند که هر دو پردازنده اسنپدراگون 8 الیت 2 و A19 اپل از فرآیند تولید 3 نانومتری N3P استفاده خواهند کرد که پیش‌بینی می‌شود عملکرد و بهره‌وری هر دو را بهبود بخشد.

گفته می‌شود که اسنپدراگون 8 الیت 2 که از هسته‌های عملکردی با سرعت 5.00 گیگاهرتز برخوردار است توانسته در تست تک‌هسته‌ای بنچمارک امتیاز 4000 را کسب کند.

با این حال، این ادعاها هنوز در حد حدس و گمان باقی مانده‌اند، زیرا عملکرد واقعی تنها پس از عرضه پردازنده‌ها و انجام تست‌های بنچمارک مشخص خواهد شد. حتی پس از آن، نتایج بنچمارک‌ها معمولا قادر به نمایش دقیق عملکرد واقعی در دنیای واقعی نیستند.

بیشتر بخوانید:

source
کلاس یوس

توسط petese.ir