بیوگرافی ابراهیم نبوی و سوابق وی +علت خودکشی و همسر و فرزندان
ابراهیم نبوی نویسنده و طنزپرداز ایرانی معروف به داور متولد ۲۲ آبان ۱۳۳۷ در شهر آستارا میباشد. او بعد از مهاجرت اجباری از ایران به دلایل سیاسی دچار افسردگی شده و در ۲۶ دی ۱۴۰۳ در مریلند آمریکا به زندگی خود پایان داد و خودکشی کرد. درگذشت ابراهیم نبوی به علت خودکشی با واکنش های زیادی از سوی چهره های هنری و ادبی همراه شده است.
ابراهیم نبوی مشهور به داور در ۲۲ آبان ۱۳۳۷ در تهران متولد شد و در ۶۴ سالگی در آمریکا به زندگی خود پایان داد. نبوی طنزپرداز، نویسنده و روزنامه نگار ایرانی بود و سال ها در نویسندگی و روزنامه نگاری فعالیت داشت. او روزنامه نگار دوران ریاست جمهوری سید محمد خاتمی بود و بعد از دوبار زندان رفتن در دهه ۸۰ ایران را ترک کرد و به بلژیک رفت و از آنجا راهی آمریکا شد. او در بین دوستان و همکارانش به داور معروف بود.
علت خودکشی ابراهیم نبوی
این طنزپرداز و نویسنده ایرانی روز گذشته در منزلش در مریلند امریکا خودکشی کرده و به زندگی خود پایان داد. خانواده و لیلا و زهرا نبوی دختران نبوی با اعلام این خبر گفتهاند که او هرگز با این مهاجرت اجباری کنار نیامده بود.
لیلا و زهرا نبوی، دختران او با انتشار بیانیهای که در اختیار شماری از رسانهها قرار گرفته گفتند: «پدرمان، سید ابراهیم نبوی شب گذشته در شهر سیلورسپرینگ ایالت مریلند، جان خود را گرفت. او در یک دههی اخیر «افسرده و دلتنگ» ایران بود و ناممکن بودن زندگی در وطنش، بار سنگینی را بر دوش او گذاشته بود؛ او در حالی از دنیا رفت که هرگز نتوانست با اقامت اجباری خود دور از ایران کنار بیاید»
همچنین ببینید:
علت دقیق خودکشی ویدا بلاگر و همسر پیمان آدیداس و چرا خودکشی کرد
سید ابراهیم نبوی در سال ۱۳۵۹ با دختری ایرانی ازدواج کرد. حاصل این ازدواج ۳ دختر به نام های لیلا و زهرا متولد سالهای ۶۱ و ۶۲ می باشد. دختران و همسر ابراهیم نبوی در مریلند آمریکا زندگی می کنند.
فرزندان ابراهیم نبوی
مرحوم نبوی سه دختر دارد. تولد اولین فرزند دختر در سال ۱۳۶۱، تولد دومین فرزند دختر در سال ۱۳۶۲ و تولد سومین دختر در سال ۱۳۷۰ رخ داد.
سوابق و قعالیت ها
ابراهیم نبوی، روزنامه نگار و طنزپرداز مطرح ایرانی از جمله چهرههای مطرح مطبوعاتی در دهه ۶۰ تا ۸۰ است. او اهل آستارا بود. تحصیلات ابتدایی خود را تا سال دوم در تهران دنبال کرد و سپس به دلیل شغل پدرش، تحصیلاتش را در شهرهای مختلف ایران از جمله رفسنجان، جیرفت و کرمان ادامه داد. او در سال ۱۳۵۶ در رشتهی جامعهشناسی دانشگاه شیراز پذیرفته شد ولی بعد به دانشگاه تهران انتقالی گرفت.
نبوی در دهه شصت با روزنامه و نشریات مختلف همکاری داشت و پس از دوم خرداد ۷۶ در روزنامههای اصلاحطلب ستون طنز مینوشت. نوشتههای طنز او در چند کتاب منتشر شده است. از آثار او میتوان به کتابهای «دشمنان جامعه سالم»، «بیستون»، «در خشت خام»، «راپرتهای یومیه و تذکرهها»، «یک فنجان چای داغ» و «آوازهای زیرزمین» اشاره کرد.
ستونهای طنز ابراهیم نبوی در روزنامههای جامعه، توس، نشاط و عصر آزادگان، لحن و قالب متفاوتی با عموم مطالب طنز آن دوران، همچون مطالب هفتهنامه «گل آقا» داشت و او را به یکی از چهرههای مطبوعاتی شاخص آن دوران تبدیل کرد.
ماجرای بازداشت ابراهیم نبوی
نبوی یک بار در سال ۱۳۷۷ و ۱۳۷۹ به دلیل فعالیتهای مطبوعاتی به اتهام علیه امنیت کشور زندانی شد. او در فروردین ۱۳۸۲ از کشور خارج شد ابتدا به بلژیک و سپس راهی آمریکا شد.
فعالیت بعد از مهاجرت
نبوی طی دو دههٔ گذشته با با رسانه های معاند و ضد انقلاب مانند صدای آمریکا و رادیو زمانه همکاری کرد. او برای مدتی هر سهشنبه یکی از میهمانان ثابت برنامه زن امروز در شبکه فارسی صدای آمریکا بود.
علی ربیعی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به مرگ خود خواسته ابراهیم نبوی، روزنامهنگار و طنزپرداز نوشت: «الان در خبرها خواندم سیدابراهیم نبوی بهطور غمانگیزی به زندگی خود پایان داد. طنزنویس و پژوهشگر حوزه ادبیات بود. در جایجای خانهاش، میشد کتاب دید. هیچ نقطهای از خانهاش خالی از کتاب نبود. با آنکه ناراضی و مننقد بود، اما هیچگاه نه تنها به دام بدخواهان ایران نیفتاد بلکه حتی آنها را نیز از نیش قلم خود در امان نمیگذاشت. نبوی آنجا هم تنها بود.ای کاش مسیر برای برگشت کشورش برای او و دیگرانی که دل در گرو ایران دارند فراهم میبود. به همسرش، همچنین لیلا و زهرای عزیز تسلیت میگویم.»
آثار و کتاب ها
شعر بوی تمشک وحشی که در سال ۱۳۸۱ به چاپ رسید از این نویسنده است. او همچنین کتاب های داستان دشمنان جامعهٔ سالم (مجموعه داستان کوتاه)، مجنون لیلی، و ماهعسل پاییزی را نیز به رشته تحریر دراورده است.
source