به گزارش ایرنا، یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند ورزش کشور را سمت موفقیت سوق دهد یکپارچگی نهادهای تصمیم‌ساز ورزش در سیاستگذاری‌ها است. در ورزش کشورمان وزارت ورزش به عنوان نهاد حاکمیتی و کمیته ملی المپیک در جایگاهی که مهمترین وظایفش پشتیبانی و حمایت از ورزشکاران و تیم‌های ملی، هماهنگی برنامه‌های ورزشی و به خصوص ترویج ارزش‌های المپیک است باید به گونه‌ای عمل کنند که سیاست‌هایشان در جهت عکس یکدیگر نباشد.

در چند روز گذشته ورزش کشور تحت تاثیر خبری قرار گرفت که توسط رسانه رسمی کمیته ملی المپیک منتشر شد. در این خبر به نقل از محمد تابع، سرپرست دبیر کلی کمیته ملی المپیک آمده:«با توجه به کاهش بودجه کمیته ملی المپیک از سوی سازمان برنامه و بودجه ضمن درک شرایط موجود و سیاست‌های کاری آن سازمان، بحث حضور در این ۲ رویداد مهم از دستور کار هیات اجرایی کمیته ملی المپیک خارج و تمرکزمان را فقط بر حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا خواهیم گذاشت.»

یک روز پس از انتشار این خبر، مناف هاشمی معاون منابع انسانی وزارت ورزش به صورت غیرمستقیم پاسخ تابع را داد. وی در گفت‌وگو با رسانه رسمی این وزارتخانه گفت:«هدف ما کسب بهترین نتایج در این رقابت‌هاست و باید این موضوع در تدوین شاخص‌های عملکردی لحاظ شود.»

هاشمی که تا همین یک ماه پیش دبیر کل کمیته ملی المپیک بود در نهایت از این کمیته رفت و راهی وزارت ورزش شد.

ورود رئیس جمهور به مناقشه‌ای حاشیه‌ساز؛ اقدام ناشیانه به سبک کمیته ملی المپیک

به نظر می‌رسد تصمیمی که کمیته ملی المپیک برای عدم حضور ورزشکاران کشورمان در بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی جوانان گرفته بود واکنشی بود به عدم پرداخت بودجه کمیته ملی المپیک که به حساب وزارت ورزش واریز شده است.

واکنش وزارت ورزش به تصمیم کمیته ملی المپیک تنها به صحبت‌های هاشمی محدود نشد و اسبقیان هم در این خصوص گفت: «هیچ اختلاف مالی و کلی بین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیست. اگر چنین مطلبی عنوان شده، تکذیب می‌کنم. شاید به خاطر حذف ردیفی از بودجه که سازمان مدیریت انجام داده، این مطلب عنوان شده است. وزیر ورزش قویا این موضوع را دنبال می‌کند اما از طرف مقام عالی وزارت اعلام می‌کنم که با تمام قدرت در این رویدادها حضور پیدا خواهیم کرد. مشکل مالی هم نداریم و دولت حمایت‌های لازم را از این رویدادها انجام داده و قطعا با صحبت، این موضوع را حل خواهیم کرد.»

همان زمان که کمیته ملی المپیک خبر مربوط به عدم شرکت در بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی جوانان را منتشر کرد پیش‌بینی می‌شد که این تصمیم هیچکاه عملی نخواهد شد و خسروی‌وفا به دنبال این است که در خصوص وضعیت بودجه کمیته، هشدار بدهد. اینکه چرا بودجه کمیته ملی المپیک به حساب وزارت ورزش واریز شده موضوعی است که به ۳ سال قبل مربوط می‌شود.

سید رضا صالحی امیری؛ رئیس وقت کمیته ملی المپیک در آن زمان نسبت به ادغام بودجه کمیته ملی المپیک با وزارت ورزش هشدار داده بود.

در نهایت پرونده عدم اعزام به این دو رویداد مهم با ورود رئیس جمهور بسته شد و کمیته ملی المپیک در خبری که روز گذشته منتشر شد اعلام کرد: «در پی پیگیری‌های احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، مسعود پزشکیان رئیس جمهور، دستورات لازم در خصوص درخواست پیش‌بینی و تامین اعتبار مبلغ مورد اشاره در ردیف جداگانه با عنوان حضور در رویدادهای بین‌المللی و منطقه‌ای مورد نیاز کمیته ملی المپیک را صادر کرد.»

ورود رئیس جمهور به مناقشه‌ای حاشیه‌ساز؛ اقدام ناشیانه به سبک کمیته ملی المپیک

اینکه چرا کمیته ملی المپیک اینگونه در خصوص بودجه مربوط به اعزام‌ها اینگونه موضع‌گیری کرد نامشخص است و می‌شد پشت درهای بسته آن را حل و فصل کرد. به خصوص اینکه خسروی‌وفا اعتقاد دارد هر مسئله‌ای نباید در رسانه‌ها مطرح شود و شاید اگر کمیته ملی المپیک به دنبال تفاهم با وزارت ورزش بود این حواشی هم به وجود نمی‌آمد.

در نهایت اینکه ورزش کشور به خودی خود با حواشی مختلفی روبرو است و انتظار می‌رود مدیران ارشد ورزش کشور با دوری از این حواشی، شرایط را برای کسب موفقیت در میادین بین‌المللی فراهم کنند.

source

توسط petese.ir