![](http://s.mobile.ir/static/upload/articles/5774/introducing-hmd-aura-2_01.jpg)
همان طور که از یک گوشی اقتصادی انتظار میرود، در همان نگاه اول به HMD Aura 2 طراحی ساده آن به چشم میآید. در این میان، حاشیههای زیاد نمایشگر و ناچ قطره آب در بالای آن – که تقریباً منسوخ شده – ممکن است به مذاق خیلی از کاربران خوش نیاید. البته نکته مثبت در آنجاست که حداقل با احراز درجه حفاظت IP54، میتوان مقاومتی نسبی در برابر آب و گرد و خاک را از این گوشی انتظار داشت. ناگفته نماند، این دیوایس در اندازههای 8.95×76.9×166.4 میلیمتر طراحی شده و 185.4 گرم وزن دارد.
نمایشگر گوشی السیدی (از نوع IPS) بوده و قطر آن به 6.52 اینچ میرسد. این نمایشگر – که نسبت تصویر 20:9 دارد – رزولوشن HD (معادل 576×1280 پیکسل) دارد. این رزولوشن، تراکم بسیار پایین 215 پیکسل در اینچ را به دست میدهد. با این اوصاف شاید بتوانید با کمی دقت، پیکسلهای نمایشگر را به تفکیک مشاهده کنید! لازم به ذکر است، حداکثر روشنایی نقطهای این پنل بالغ بر 460 نیت بوده و نرخ تازهسازی آن 60 هرتز است.
![](http://s.mobile.ir/static/upload/articles/5774/introducing-hmd-aura-2_02.jpg)
در بخش پردازش HMD Aura 2 با تراشه قدیمی و ضعیفی با نام Unisoc SC9863A روبرو هستیم. این چیپست – که با لیتوگرافی 28 نانومتری ساخته شده – شامل چهار هسته 1.6 گیگاهرتزی و چهار هسته 1.2 گیگاهرتزی (همگی از نوع Cortex-A55) تشکیل شده و پردازنده گرافیکی آن IMG8322 نام دارد. 4 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی در اختیار کاربر قرار دارد. گفتنیست، با توجه به پشتیبانی از میکرو اسدی، میتوان فضای ذخیرهسازی را تا 128 گیگابایت دیگر ارتقاء داد.
مثل سایر بخشها، مجموعه اپتیک HMD Aura 2 نیز ساختاری ابتدایی دارد. ماژول پشت گوشی، یک دوربین 13 مگاپیکسلی را در خود جای داده که به گفته شرکت سازنده به فوکوس خودکار مجهز است. البته در کنار فلش الایدی یک لنز کوچک نیز مشاهده میشود که HMD به ماهیت آن اشارهای نکرده و میتواند یک سنسور عمق و یا حتی یک المان تزیینی باشد. در جلوی دستگاه نیز یک دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی تعبیه شده است.
![](http://s.mobile.ir/static/upload/articles/5774/introducing-hmd-aura-2_03.jpg)
وظیفه تأمین انرژی HMD Aura 2 بر عهده یک باتری 5,000 میلی آمپر ساعتی است که در صورت استفاده متعارف تا 51 ساعت دوام خواهد داشت. این باتری از استاندارد شارژ 10 واتی پشتیبانی کرده و طبق ادعای شرکت سازنده، پس از 500 بار شارژ و تخلیه، حداقل تا 80 درصد از ظرفیت اولیه باتری باقی میماند. البته عمر مفید باتری نهایتاً پس از 800 بار شارژ و تخلیه به پایان میرسد. نکته ناامیدکننده آنجاست که شارژر گوشی درون جعبه محصول نبوده و باید جداگانه خریداری شود.
حسگر اثر انگشت گوشی روی دکمه پاور تعبیه شده و قفلگشایی با قابلیت تشخیص چهره (Face Unlock) نیز امکانپذیر است. سایر مشخصات سختافزاری HMD Aura2 عبارتند از یک اسپیکر و یک میکروفن. از معدود نقاط مثبت HMD Aura2 که شرکت سازنده در معرفی گوشی تأکید زیادی روی آن دارد، میتوان به قابلیت تعمیر آسان آن اشاره کرد. به این ترتیب با استفاده از قطعاتی که از سوی iFixit در اختیار کاربران قرار میگیرد، آنها خیلی ساده و حتی در منزل خود میتوانند قطعات خرابشده (مثل نمایشگر) را تعویض کنند.
با توجه به پردازش نه چندان قدرتمند، شرکت سازنده تصمیم گرفته در بخش نرمافزاری HMD Aura2 از ویرایش Go اندروید 14 استفاده کند. آپدیتهای امنیتی نیز هر فصل (به مدت 2 سال) برای کاربران ارسال میشوند. گفتنیست، HMD Aura2 یک گوشی نسل چهارمی (4G) بوده و سایر گزینههای ارتباطی آن عبارتند از وای-فای 802.11b/g/n، پورت USB-C، جک هدفون، بلوتوث 5.2 رادیو FM، مسیریابی ماهوارهای و موقعیتیابی به کمک دکلهای مخابراتی.
![](http://s.mobile.ir/static/upload/articles/5774/introducing-hmd-aura-2_04.jpg)
گوشی هوشمند HMD Aura 2 در رنگهای مشکی و ارغوانی به تولید رسیده است. البته در تصاویر منتشرشده از این محصول، رنگبندی فیروزهای نیز به چشم میخورد. این اسمارتفون از 13 مارچ (23 اسفند) وارد بازار استرالیا خواهد شد. قیمت این محصول 169 دلار استرالیا اعلام شده که با نرخ کنونی تبدیل ارز، تقریباً برابر است با 106 دلار آمریکا. در پایان گفتنیست، اگر این مشخصات برای شما آشناست، به این دلیل است که HMD Aura 2 در حقیقت نسخه ریبرندشده HMD Arc (عرضهشده در دسامبر 2024) است که فقط حافظه داخلی آن افزایش یافته است.
source