رپرتاژ آگهی _ چرا که آجیل سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. در واقع، آنها با طیف گستردهای از خواص، از جمله محافظت در برابر بیماریهای قلبی و دیابت است. با این حال، از ترس چاق کننده بودن از مصرف این مغزها اجتناب میکنند. برخلاف تصور عموم آجیل ها بسیار مغذی و یک وعده سالم برای افراد دارای رژیم هستند. طبق تحقیقات ثبت شده، اگر آنها را به طور متعادل و منظم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف کنید، نه تنها به رژیم غذایی خود لطمه نزدید، بلکه به آن کمک کردید. البته مادامی که بدانید چه آجیلی را در چه زمانی و به چه مقدار مصرف کنید.
در این مطلب یاد میگیرد چه آجیلی چه مقدار مصرف کنید که بتواند علاوه کنترل رژیم شما، منبع مفیدی از فیبر و پروتئین برایتان باشد.
نکته مهم: معمولا از آجیل در مهمانی های مهم مانند سال نو شب یلدا و دیگر دورهمی ها استفاده میکنند که در کنار آجیل به خصوص آجیل شب عید با تنقلات دیگر نیز از مهمانهای خود پذیرایی میکنند توجه داشته باشید که مصرف این مغزهای مفید با تنقلات پرکالری دیگر باعث اضافه وزن و چاقی خواهد شد.
چرا آجیلها با وجود چربی و کالری بالا، مفیدند؟
هر گرم چربی ۹ کالری انرژی دارد، در حالی که کربوهیدرات و پروتئین در هر گرم فقط ۴ کالری دارند. فراموش نکنید هر چربی لزوما مضر نیست! با این وجود، چربی موجود در آجیلها بیشتر از نوع چربی غیراشباع است که برای سلامتی قلب مفید است و از بیماریهای مختلفی مثل بیماریهای قلبی و دیابت جلوگیری میکند.
نوع آجیل | کالری در هر ۲۸ گرم | چربی در هر ۲۸ گرم |
گردو | ۱۸۳ کالری | ۱۸ گرم |
ماکادمیا | ۱۸۴ کالری | ۱۹ گرم |
بادام | ۱۶۱ کالری | ۱۴ گرم |
پسته | ۱۵۶ کالری | ۱۲ گرم |
بادام هندی | ۱۵۵ کالری | ۱۲ گرم |
از آنجا که آجیلها چربی و کالری بالایی دارند، بسیاری از افراد تصور میکنند که افزودن آجیل به رژیم غذاییشان منجر به افزایش وزن خواهد شد.
روزانه چقدر آجیل بخوریم؟ (میزان مصرف آجیل)
درست است که آجیلها فواید زیادی دارند، اما مصرف بیش از حد آنها میتواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد.
مصرف متعادل آجیل کلید سلامتی است. زیادهروی در مصرف آجیل میتواند به دلیل کالری بالای آن باعث افزایش وزن شود و به کبد آسیب برساند.
همانطور که در مطالعات انجام شده به آن اشاره کردهاند، چندین مکانیزم برای ارتباط مصرف آجیل با کاهش وزن و جلوگیری از افزایش وزن مطرح شده است، به عنوان مثال، آجیلها حاوی پروتئین، فیبر غذایی هستند که با افزایش احساس سیری همراه هستند.
همچنین، این مغزها چربیهای غیراشباع دارند که ممکن است باعث افزایش اکسیداسیون و کاهش تجمع چربی در بدن شوند. پروتئین، فیبر و چربیهای غیراشباع موجود در آجیلها ممکن است ترموژنز (فرآیند تولید حرارت در بدن) و مصرف انرژی در حالت استراحت را افزایش دهند. همچنین فیبر غذایی زیاد (بهویژه فیبر چسبنده) در آجیلها میتواند عمل هضم غذا در معده و جذب مواد غذایی را به تأخیر بیندازد که این امر میتواند موجب کاهش احساس گرسنگی شود.
آجیلها همچنین حاوی ویتامینها، مواد معدنی، فیتواسترولها و آنتیاکسیدانهایی مانند اسید فولیک، ویتامینهای E و B6، کلسیم، منیزیم، مس، روی، سلنیوم، فسفر، آرژنین، پتاسیم و نیاسین هستند که میتوانند فواید زیادی برای پیشگیری از بیماریهای مزمن داشته باشند.
علاوه بر این، جویدن کمتر آجیلها ممکن است باعث افزایش اتلاف انرژی از طریق مدفوع شود، زیرا جویدن ناکافی میتواند مقدار چربی آزاد شده از آجیل را کاهش دهد و در نتیجه انرژی کمتری به بدن وارد شود. علاوه بر این، افرادی که بهطور منظم آجیل مصرف میکنند، معمولاً گوشت قرمز و کربوهیدراتهای تصفیهشده کمتری میخورند، این جایگزین مناسب احتمالاً به پیشگیری از افزایش وزن کمک میکند، زیرا مصرف زیاد گوشت قرمز و کربوهیدراتهای تصفیهشده با افزایش وزن مرتبط است.
نکات مهم در مورد مصرف آجیل برای لاغری
آجیل یکی از خوراکیهای مغذی و سالم است که میتواند در رژیمهای لاغری نیز جایگاهی ویژه داشته باشد. برخلاف تصور رایج، مصرف متعادل آجیل نهتنها باعث افزایش وزن نمیشود، بلکه میتواند به کاهش وزن و کنترل اشتها کمک کند. در ادامه نکات مهمی درباره مصرف آجیل برای لاغری آورده شده است:
۱. کنترل مقدار مصرف
آجیلها سرشار از چربیهای سالم و کالری هستند، بنابراین مصرف بیرویه آنها ممکن است باعث افزایش وزن شود. مقدار مناسب مصرف روزانه آجیل برای افراد در رژیم لاغری حدود ۲۰ تا ۳۰ گرم (یک مشت کوچک) است.
۲. انتخاب آجیل خام و بدون نمک
بهتر است از آجیل خام یا بو دادهشده بدون نمک استفاده کنید، زیرا آجیلهای شور و فرآوریشده ممکن است باعث افزایش احتباس آب در بدن و افزایش فشار خون شوند.
۳. تأمین چربیهای سالم و کاهش اشتها
آجیلها منبع خوبی از چربیهای غیر اشباع مفید مانند امگا ۳ و امگا ۶ هستند که به افزایش احساس سیری کمک میکنند و مانع از پرخوری میشوند.
۴. سرشار از فیبر و پروتئین
فیبر و پروتئین موجود در آجیلها به کند شدن فرآیند گوارش و افزایش مدت سیری کمک میکنند. برای مثال، بادام و گردو گزینههای بسیار مناسبی برای کاهش اشتها هستند.
۵. مصرف بهعنوان میانوعده سالم
به جای میانوعدههای ناسالم مانند شیرینی و چیپس، میتوان از ترکیب آجیل با میوههای خشک (مانند کشمش یا توت خشک) استفاده کرد. این ترکیب هم سالم است و هم به کنترل وزن کمک میکند.
۶. پرهیز از مصرف بیش از حد در شب
مصرف آجیل در ساعات پایانی شب، بهویژه در مقدار زیاد، ممکن است باعث دریافت کالری اضافی شود. بنابراین بهتر است آجیل را در طول روز، بهویژه در میانوعده صبح مصرف کنید.
برای یک رژیم سالم از عدالت شروع کن!
در آجیل سرای عدالت، ما معتقدیم که آجیل چیزی بیش از یک میان وعده است. این یک تجربه است. این لحظه ای است که می توانید از طعم های غنی و بافت های ترد لذت ببرید. به همین دلیل است که ما فقط بهترین آجیل ها را ارائه می دهیم، در دنیای پر سرعت امروز، خرید آنلاین به یک ضرورت تبدیل شده است. به همین دلیل است که ما در آجیل سرای عدالت، خرید آجیل های سالم و خوشمزه را به صورت آنلاین برای شما آسان کرده ایم.
سوالات متداول
- بهترین زمان خوردن آجیل برای لاغری چه موقعی است؟
اگر روز خود را با یک وعده کوچک آجیل شروع کنید، به کاهش گرسنگی در طول روز
- بهترین آجیلها برای برای لاغری کدامند؟
همه آجیلها خواص ویژهای دارند، اما برخی از آنها برای کاهش وزن مناسبتر هستند:
- بادام: سرشار از پروتئین، فیبر و چربیهای سالم است که به کاهش اشتها کمک میکند. اما نه هر بادامی! لذا در خرید بادام خود محتاط باشید.
- گردو: دارای اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و به بهبود متابولیسم و کاهش چربی شکمی کمک میکند.
- پسته: کالری کمتری نسبت به سایر آجیلها دارد و جویدن آن باعث افزایش احساس سیری میشود.
- فندق: منبع غنی از آنتیاکسیدانها و چربیهای سالم است که به سلامت قلب و کنترل وزن کمک میکند.
- بادامهندی: دارای کربوهیدرات پایین و چربیهای سالم است که برای رژیمهای کمکربوهیدرات مفید است.
source
کلاس یوس