نینتندو پس از گذشت ۷ سال از طوفان نینتندو سوییچ، نسل جدید کنسول هیبریدی خود را تحت عنوان سوییچ ۲ روانه بازار می‌کند. قیمت ۴۵۰ دلاری این کنسول و آغاز گران‌تر شدن تصاعدی بازی‌های ویدیویی، باعث می‌شوند تا همه چیز به سادگی اضافه کردن یک شماره ۲ کنار یک نام پرفروش نباشند.

نینتندو سوییچ ۲ افزایش قیمت ۱۵۰ دلاری را نسبت به نسل قبلی خود تجربه می‌کند. از جمله تغییرات بنیادی این کنسول نسبت به نسل قبلی خود، صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی و 1080p و البته اضافه شدن چند ویژگی سخت‌افزاری جدید است. در این بین اما بسیاری از معادلات با افزایش قیمت‌ بازی‌های کنسول به هم می‌ریزند. بازی‌هایی که در محدوده ۸۰-۹۰ دلاری قیمت‌گذاری شده‌اند و باعث شده‌اند این سوال شکل بگیرد که نینتندو باعث چه تغییرات گسترده‌ای در سیاست‌های قیمت‌گذاری خواهد شد.

بازی‌های فرست پارتی نینتندو مثل ماریو، زلدا و دانکی کانگ، همواره جزو عناوین پرفروش و پرطرفدار صنعت بازی بوده‌اند. فراتر از این حقیقت، نینتندو همواره سطح مشخصی از ساختارشکنی خودش را چاشنی این بازی‌ها می‌کند که نمی‌توان آن را منکر شد. با این وجود، نینتندو حالا دقیقا در سمتی از تاریخ قرار گرفته که زمانی سونی و پلی‌استیشن با The Last of Us Part I قرار گرفتند. ریمیک‌های گران‌قیمت و غیرضروری بازی‌های فرست پارتی، تبلیغ برای رزولوشن بیشتر و قرار دادن مولفه‌های گرافیکی به عنوان اولویت بالاتر. نینتندو در حال حاضر قهرمانی است که حالا آن‌قدر زنده مانده تا تبدیل به شرور داستان شود.

سیاست‌های مالی نینتندو،‌ نشان‌دهنده یک عقب‌گرد عجیب و غریب نسبت به سال‌های دور این شرکت هستند. نینتندو حالا فراتر از یک برند سرگرمی و سازنده کنسول، یک ناشر بزرگ بازی است و طبیعتا نحوه قیمت‌گذاری آن روی بازی‌ها، تاثیرگذار روی تمام صنعت بازی است. در حالی که همه به راکستار و افزایش قیمت احتمالی GTA 6 فکر می‌کردند، نینتندو عجیب‌ترین کارت ممکن را روی میز این بازی کوبید. این در حالی است که نینتندو برای بازی‌های نسل پیش خود مثل زلدا BotW و TotK آپگریدهای ۱۰ دلاری می‌گیرد و همان بازی‌ها را با فریم‌ریت و عملکرد فنی بهتر روی سوییچ ۲ می‌فروشد. از طرفی تردپارتی‌هایی مثل Hogwarts Legacy، Cyberpunk 2077 یا HITMAN با عملکرد فنی به مراتب ضعیف‌تر از رقبایی مثل پلی‌استیشن ۵ یا ایکس‌باکس سری ایکس، احتمالا با همان قیمت سابق به فروش خواهند رسید.

خدمات آنلاین نینتندو سوییچ از همان سیستم قدیمی نینتندو آنلاین پیروی می‌کند. برخلاف پلی‌استیشن که بالاخره با پلاس کوتاه آمد و رقابتی نسبی را با گیم پس آغاز کرد، نیتندو هنوز برنامه‌ای برای یک سرویس اشتراکی همه‌فن‌حریف ندارد. با وجود این که نینتندو طرفداران متعصب و گسترده‌ای دارد،‌ همچنان تجدیدنظری در سیاست‌های این شرکت اتفاق نیفتاده است. نینتندو یک دمو Welcome Tour برای آشنایی با قابلیت‌های این کنسول معرفی کرد که حتی برای تجربه این ولکام تور هم باید متحمل هزینه اضافه شوید! حتی دکمه C که به سوییچ ۲ اضافه شده و باعث پیدایش حدس و گمان‌های زیادی شد، یک فیچر پریمیوم برای کاربران بازی‌های چندنفره است که می‌خواهند از قابلیت میکروفون استفاده کنند.

با توجه به قیمت بالای نینتندو سوییچ ۲، مقایسه‌های آن با پلی‌استیشن ۵ پرو، عرصه نوظهور کامپیوترهای دستی مثل استیم دک و سیاست‌های مالی نینتندو، می‌توان پیش‌بینی کرد که این کنسول با چالش‌های مختلف و جدیدی در بازار رقابتی مواجه شود. در حال حاضر باید امیدوار بود که نینتندو با درک اهمیت رضایت مشتریان، رویکرد خود را در مسائل مالی تغییر دهد.

source

توسط petese.ir