از این پس گوشی‌های اندرویدی با باتری‌هایی تا ۸۰۰۰ میلی‌آمپر عرضه می‌شوند تا چند روز بی‌نیاز از شارژ باشند.

راهنمای خرید تکراتو

به گزارش تکراتو و به نقل از phonearena، آیا به یاد دارید زمانی را که برای گذراندن یک روز کامل با گوشی هوشمندتان مجبور بودید عصرها یک بار آن را شارژ کنید؟ سپس باتری‌هایی آمدند که یک روز کامل دوام می‌آوردند، اما کاربران باز هم بیشتر می‌خواستند.

حالا هدف رسیدن به گوشی‌هایی است که باتری آن‌قدر بزرگ باشد که حتی اگر یکی دو شب هم شارژ نشوند، باز هم بتوانند یک روز کامل دیگر دوام بیاورند.

سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ قرار است آغازگر عصر جدیدی در دنیای گوشی‌های هوشمند باشند؛ عصری که می‌توان آن را دوره باتری‌های بزرگ نامید. بعد از سال‌ها که ظرفیت باتری گوشی‌ها در حدود ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ثابت مانده بود، حالا خبر از افزایش ظرفیت باتری‌ها به محدوده ۷۰۰۰ تا ۸۰۰۰ میلی‌آمپر رسیده است.

به‌تازگی صحبت‌هایی درباره مدل جدیدی از سری Power برند Honor مطرح شده که گفته می‌شود اولین گوشی با باتری ۸۰۰۰ میلی‌آمپری خواهد بود. به گفته افشاگر معروف Digital Chat Station که این اطلاعات را در شبکه Weibo منتشر کرده، تا پایان امسال بیشتر گوشی‌های پرچم‌دار اندرویدی به باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپری مجهز خواهند شد.

او اضافه کرده که این گوشی‌های رده‌بالا در نهایت به ظرفیت ۷۵۰۰ میلی‌آمپر می‌رسند. در حال حاضر هم گوشی Red Magic 10 Pro با باتری ۷۰۵۰ میلی‌آمپری در بازار وجود دارد.

گفته می‌شود که گوشی OnePlus 14 نیز قرار است به باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپری مجهز شود، که نسبت به باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپری OnePlus 13، پیشرفتی چشمگیر به‌حساب می‌آید.

ترجمه‌ای از پست Weibo با کمک Google Translate نشان می‌دهد که این باتری‌های جدید قابلیت پشتیبانی از شارژ سیمی با توان ۱۰۰ وات و شارژ بی‌سیم با توان بین ۵۰ تا ۸۰ وات را خواهند داشت.

شارژ سریع اهمیت زیادی دارد، چرا که هرچه ظرفیت باتری بیشتر شود، بدون سرعت شارژ بالا باید مدت زمان زیادی منتظر شارژ کامل بمانید.

Digital Chat Station اشاره کرده که باتری‌های ۸۰۰۰ میلی‌آمپری ابتدا در گوشی‌های میان‌رده اندرویدی استفاده خواهند شد و سپس به مدل‌های پرچم‌دار می‌رسند. او پیش‌بینی می‌کند که تا پایان امسال، گوشی‌های پرچم‌دار اندرویدی به ظرفیت ۷۵۰۰ میلی‌آمپر برسند.

شاید به خاطر داشته باشید که چندی پیش گفته شد سامسونگ در حال بررسی استفاده از روش جدیدی برای قرار دادن قلم S Pen در گوشی Galaxy S26 Ultra است؛ به‌جای جای‌گیری درون بدنه، قرار است قلم با استفاده از آهنربا به بدنه متصل شود.

این تغییر ممکن است فضای داخلی بیشتری برای باتری ایجاد کند و امکان افزایش ظرفیت آن تا ۷۰۰۰ میلی‌آمپر را فراهم آورد. بسیاری از کاربران هرساله از محدود بودن باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری سری Galaxy S Ultra انتقاد می‌کنند.

یکی از دلایل افزایش ناگهانی ظرفیت باتری گوشی‌ها، جایگزینی باتری‌های لیتیوم-یونی با نمونه‌های جدید سیلیکون-کربنی است.

وجود سیلیکون در این نوع باتری‌ها باعث می‌شود بتوانند انرژی بیشتری را در همان اندازه فیزیکی ذخیره کنند، در حالی که باتری‌های قدیمی از گرافیت استفاده می‌کردند. به این ترتیب، تولیدکنندگان می‌توانند گوشی‌هایی با باتری‌های بسیار پرظرفیت تولید کنند بدون آنکه دستگاه ضخیم‌تر یا سنگین‌تر شود.

source
کلاس یوس

توسط petese.ir