لنوو از لپ تاپ نسل دهم Legion 9i با ارتقاهای اساسی رونمایی کرد. این دستگاه از پردازنده Core Ultra 9 295HX اینتل و حداکثر 192 گیگابایت رم DDR5 استفاده میکند. کاربران میتوانند مدل دارای نمایشگر سهبعدی با فناوری ردیابی چشم را انتخاب کنند. در ادامه طراحی ظاهری و مشخصات سختافزاری این لپتاپ قدرتمند را مرور میکنیم.
مشخصات لپ تاپ نسل دهم Legion 9i لنوو
لپتاپ Legion 9i با یک صفحه نمایش 18 اینچی عرضه میشود که قادر به نمایش محتوای دو بعدی و سهبعدی است. در حالت دو بعدی، این پنل از وضوح تصویر 4K (3840 در 2400 پیکسل) پشتیبانی کرده و نرخ تجدید آن تا 240 هرتز میرسد. همچنین، یک حالت دو بعدی با وضوح تصویر 1920 در 1080 در دسترس است که نرخ نوسازی تا 440 هرتز را ارائه میدهد.
با تغییر حالت نمایشگر به سهبعدی، وضوح تصویر به 1920 در 1200 پیکسل کاهش مییابد، اما این کاهش وضوح تصویر به لطف قابلیت نمایش سهبعدی بدون نیاز به عینک جبران میگردد. این قابلیت، از طریق سیستم یکپارچه ردیابی چشم و آرایه لنزها امکانپذیر شده و بنابراین، نیازی به هیچ عینکی برای مشاهده محتوای سهبعدی نیست.
شرکت لنوو اعلام کرده که لپ تاپ جدیدش از طریق نرمافزار داخلی، از حداکثر 30 بازی سهبعدی پشتیبانی میکند. همچنین، سختافزار بصری این دستگاه به طور ویژه برای هنرمندان دیجیتال، طراحان و گیمرهای محیطهای استریوسکوپی طراحی شده است.
لپ تاپ جدید Legion 9i با بهرهگیری از پردازنده Core Ultra 9 275HX اینتل و جدیدترین کارت گرافیک RTX 5090 انویدیا، به بالاترین سطح از عملکرد دست مییابد. این لپتاپ از حداکثر 192 گیگابایت رم و تا 8 ترابایت حافظه SSD پشتیبانی میکند که این میزان حافظه بین چهار شیار رم و چهار جایگاه SSD توزیع شده است. مدل پایه این دستگاه با یک صفحه نمایش 4K استاندارد و بدون قابلیت سهبعدی عرضه میشود.
این لپتاپ گزینههای اتصال متنوعی را ارائه میدهد که شامل دو درگاه تادربولت 5، چهار درگاه USB 3.2 Gen 2 (سه عدد Type-A و یک عدد Type-C)، یک درگاه HDMI 2.1، کارتخوان SD سایز کامل، درگاه اترنت، قابلیت وایفای 7 و بلوتوث 5.4 میشود. مدل دو بعدی این لپتاپ دارای یک وبکم 5 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2 است، در حالی که نسخه سهبعدی از یک لنز با دیافراگم سریعتر f/1.6 استفاده میکند. هر دوی این دوربینها مجهز به یک سوییچ برای حفظ حریم خصوصی هستند.
از نظر ساختار، لپتاپ Legion 9i دارای یک در فیبر کربنی بوده که از هشت لایه جداگانه ساخته شده است. به گفته لنوو، این ساختار باعث میشود که درِ این لپتاپ نسبت به آلومینیوم سبکتر و در عین حال مقاومتر باشد. الگوی فیبر کربنی استفاده شده در این درب، در هر دستگاه کمی متفاوت بوده و به گفته لنوو، به هر لپتاپ ظاهری منحصربهفرد میبخشد.
با در نظر گرفتن این مشخصات، جای تعجبی نیست که دسترسی به این لپ تاپ پیشرفته نیازمند پرداخت هزینه بالایی باشد. شرکت لنوو هنوز قیمت نهایی این محصول را اعلام نکرده، اما با توجه به قیمت بیش از 4500 دلاری نسل نهم، اگر نسخه سهبعدی قیمتی بالاتر از 5000 دلار داشته باشد، نباید تعجب کرد.
source
کلاس یوس