به گزارش شفقنا زندگی، برای اکثر ما پیش آمده که به سراغ تمرینات ورزشی می رویم و پس از مدت ۳ ماه یا ۶ ماه مایوس شده و آن را ادامه نمی دهیم. در دو بخش دلایل این موضوع و پیشنهاد خوب را ارائه می دهیم.

۱- بر نگرش و دیدگاه خود کنترل داشته باشید

حرف هایی که حین تمرین کردن با خود میزنید، می تواند شما را از ادامه کار مایوس کند. مثلا وقتی از یک تمرین متنفر هستید، نگرش شما در ذهنتان باعث می شود تمام تمریناتتان تحت الشعاع قرار بگیرد. به جای اینکه به این فکر کنید که از کدام تمرین متنفر هستید، دیدگاهتان را مثبت کنید. با خودتان بگویید: “من حس خوبی دارم” و “من خوب کار می کنم” و بلافاصله نتیجه آن را در تمریناتتان می بینید. روی پیشرفت خود در هر حرکت تمرکز کنید.

۲- کنار آمدن با آسیب دیدگی ها

اگر هر آسیب دیدگی به سراغ شما آمده، با صبر و حوصله اجازه دهید مدت آن کاملا تمام شود و کاملا خوب شوید. شروع کردن تمرینات پیش از بهبودی باعث می شود طول درمان شما بیشتر شود و یا گاهی اوقات هرگز خوب نشوید.

۳ – تمرین با شکم خالی

اینکه غذا نخورید و با معده خالی تمرین کنید تا لاغر شوید اصلا راه مناسبی نیست زیرا در طول تمرین احساس خیلی بدی خواهید داشت و باعث می شود از تمرینتان لذت نبرید. ۴۵ دقیقه قبل از تمرین، پروتئین و کربوهیدرات بخورید و بعد می توانید هم بیشتر تمرین کنید و هم از تمرینتان لذت ببرید.

۴ – خوردن خوراکی های اشتباه پیش از تمرین

خوردن خوراکی های نامناسب حتی از هیچ نخوردن هم بدتر است. اگر غذای پرچرب پیش از تمرین میل کنید، سنگین می شوید و نمی توانید خوب کار کنید و به همین دلیل نمی توانید از تمرینتان لذت ببرید. پروتئین، کربوهیدرات، میوه ها و لبنیات، غذاهای مناسبی هستند.

۵- کمبود خواب

تمرین کردن در حالی که از کمبود خواب رنج می برید بسیار مضر است. اگر کم خوابیده باشید، بدنتان به وضوح ضعیف تر می شود و از تمرینات لذت نمی برید و یا ممکن است زود دلسرد شوید. تحقیقات نشان داده  بازیکنان بسکتبالی که خواب روزانه شان را از ۶ ساعت به ۸ ساعت افزایش داده اند، عملکرد بسیار بهتری در مسابقات نشان داده اند. خواب کافی، باعث تمرکز بیشتر شما نیز می شود.

۶ – به موقع استراحت کنید

تمرین پشت سر هم و بدون ریکاوری و استراحت، مضر است. استراحت بین تمرینات بسیار کلیدی است. زمان استراحت و ریکاوری بستگی به میزان تمریناتتان دارد. تمرین پشت سر هم باعث کم شدن عملکرد شما می شود و کار کردن با بدنی خسته، از نظر ذهنی نیز روی شما تاثیر می گذارد.

۷- کم شدن آب بدن

حین تمرینات، با تعریق، درصد آب بدن انسان کاهش می یابد و شما نیاز به نوشیدن به موقع آب دارید. تحقیقات نشان داده اند که ۲ درصد کم شدن آب بدن باعث می شود عملکرد شما تا ۱۰ در صد کاهش پیدا کند. هر چه آب بدن شما کم شود، عملکرد شما ضعیف می شود. احساس سنگینی و تنبلی خواهید کرد یا ممکن است سردرد بگیرید. رنگ ادرار نشان دهنده میزان آب بدن شماست. اگر ادرار شما به رنگ آب سیب، زرد پررنگ است، یعنی آب بدن شما کم است. سعی کنید ۳۰ تا ۱۰ دقیقه قبل از شروع تمرینات ۴ لیوان آب بنوشید.

۸- تمرین شما زیادی سخت است

برای خودتان هدف تعیین کنید. اما هدف گذاری ها طوری باشد که زیاد جاه طلبانه نباشد و بیشتر از حد خودتان، انتظار نداشته باشید. همچنین از ناکامی، سرخورده نشوید. اگر هدف گذاری می کنید، ممکن است با تلاش به آن برسید و یا این هدف به جلسات بعد موکول شود و این امری طبیعی است. اگر تمرین آن روزتان سخت است، زمان آن را کوتاه تر کنید. برای مثال تمرینات وزنه برداری، در زیرمجموعه تمرینات سخت به حساب می آیند.

۹- تمرینات و برنامه هدفمند

حتما برای تمریناتتان برنامه داشته باشید و حتما دلیل هر حرکت خود را بدانید. اگر فرد دیگری برای شما برنامه نوشته است، از او بخواهید دلیل هر حرکت را به شما بگوید. اگر برنامه مشخصی نداشته باشید و فقط با دستگاه ها کار کنید و یا ندانید این تمرین به چه دلیل است، حوصله تان سر می رود و زود مایوس می شوید. تام هالند معتقد است درصد زیادی از ورزشکاران، تمریناتی انجام می دهند که نمی دانند دلیلش چیست و در چه زمینه ای به آنها کمک خواهد کرد. به عنوان مثال اگر هر روز برای کم شدن وزنتان می دوید، زمان آن یا مسافت آن را با برنامه صحیح و علمی تعیین کنید.

۱۰ – غذای اشتباه

مانند یک اتومبیل، بدن انسان به سوخت و غذا نیاز دارد. اگر سوخت اشتباه استفاده کنید، کارآیی شما کم می شود. خوردن فست فود پیش از تمرین یک سوخت اشتباه است و در ازای آن خوردن سبزیجات،پروتئین، عسل، میوه و لبنیات یک سوخت خوب به حساب می آید.

۱۱- وقتی بیمار هستید

طبیعتا بیماری یا سرماخوردگی باعث می شود کارآیی شما به شدت کم شود. نحوه برخورد با بیماری در حین تمرینات بسیار مهم است. تحقیقات نشان داده، تمرینات سبک می توانند حتی به روند خوب شدن سرماخوردگی کمک کنند اما اگر تمرینات سخت و فشرده مانند یک روز معمولی را برای دوره سرماخوردگی تان در نظر بگیرید، نتیجه عکس دارد. سعی کنید در روز بیماری، با مقدار کمی نرمش و حرکات کششی، یا وزنه های سبک و حرکت های سبک، به خودتان فشار نیاورید.

منبع: طرفداری

 

 

source

توسط petese.ir