عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در گفت‌وگو با «سنا» :



میزان عدم‌النفع صنایع و معادن از محل قطع گاز و برق در سال گذشته به 300 همت رسید/ سازمان برنامه و بودجه بخشی از زیان صنایع ناشی از ناترازی انرژی را به صنایع پرداخت می‌کند



بورس


میزان عدم‌النفع صنایع و معادن از محل قطع گاز و برق در سال گذشته به 300 همت رسید/ سازمان برنامه و بودجه بخشی از زیان صنایع ناشی از ناترازی انرژی را به صنایع پرداخت می‌کند

  بزرگنمايي:


فصل اقتصاد – مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به افزایش روز افزون مصرف انرژی در بخش مولد و غیرمولد، میزان تولید متناسب با افزایش تقاضا نیست؛ لذا ضروری است اقداماتی برای افزایش تولید و کاهش تقاضای غیرمولد داشته باشیم.

مصطفی طاهری، درباره میزان عدم‌النفع صنایع و معادن ناشی از قطع گاز و برق در سال گذشته، به خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا) ، گفت: میزان این عدم‌النفع حدود 300 همت بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد این موضوع صنایع را دچار آسیب‌های جدی کرده است.
آخرین اولویت
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با تاکید بر این‌که در برنامه هفتم چند ماده قانونی برای حمایت از صنایع در مواقع بحران انرژی وجود دارد، افزود: طبق ماده 20 برنامه هفتم، آخرین اولویت می‌بایست قطع برق صنایع باشد اما بنا به ملاحظاتی متاسفانه این موضوع رعایت نمی‌شود.
جبران ناترازی
طاهری اعلام کرد: برای جبران خسارت وارد شده به واحدهای تولیدی، در قانون ذکر شده که اگر دولت به هر دلیلی گاز و برق صنایع را قطع کرد، می‌بایست نسبت به جبران آن اقدام کرده و تسهیلات ویژه‌ای را در اختیار آنان قرار دهد به همین منظور امسال و برای اولین بار در بودجه، عددی تعیین و در اختیار سازمان برنامه و بودجه قرار داده شده تا بتواند بخشی از ناترازی برق و گاز صنایع را جبران کند.
افزایش تولید و کاهش تقاضای غیرمولد
این نماینده مجلس در ادامه بر تدوین و اجرای هر چه سریع‌تر برنامه‌ای به منظور در امان ماندن صنایع و واحدهای تولیدی از قطعی برق تاکید کرد و گفت: با توجه به افزایش روز افزون مصرف انرژی در بخش مولد و غیرمولد، میزان تولید متناسب با افزایش تقاضا نیست. لذا ضروری است اقداماتی برای افزایش تولید و کاهش تقاضای غیرمولد داشته باشیم.
بازیابی گازهای فلر
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص تسریع پروژه‌های بازیابی گازهای فلر، گفت: مجموعه گازهای فلر موجود در کشور تقریبا به اندازه 2 فاز از مجموعه فازهای پارس جنوبی است که البته تعداد فازهای پارس جنوبی 28 فاز است که 75 درصد گاز کل کشور را تامین می کند.
طاهری گفت: اقداماتی در سطح سیاست‌گذاری اقتصادی و فناورانه برای جمع آوری گازهای فلر و امکان بازیابی آن‌ها در دست اجرا است و بودجه مورد نیاز برای آن دیده شده که روند پیشرفت کارها 10 تا 15 درصد است.







source

توسط petese.ir