بیوگرافی بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه و ماجرای توهین به زنان آبادانی +عکس ها
بیژن عبدالکریمی متولد ۱۳۴۲ در تهران، فیلسوف و نویسنده ایرانی است. او در حال حاضر استاد فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.
ماجرای توهین بیژن عبدالکریمی به زنان آبادان
بیژن عبدالکریمی، در یک گفتگوی آزاد و مناظره در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، درباره زنان آبادان گفت: «آبادان فاحشهخانه سربازان آمریکایی بود» این سخنان صریح او درباره اشاره به مردم آبادان موجی از انتزجار را در شبکه های اجتماعی بوجود آورد تا جایی که ساعاتی بعد مجبور به عذرخواهی شد و گفت: منظورم به مردم و زنان آبادان نبود و مصاحبه ام با قصد و غرض تقطیع شده بود. او در توضیحاتی جدید درباره اظهارات پیشین خود در مورد آبادان عنوان کرد که برداشت عمومی از سخنانش نادرست بوده و مقصود او چیزی غیر از آنچه منتشر شده، بوده است.
بیوگرافی بیژن عبدالکریمی
عبدالکریمی از آن دسته چهره های فرهنگی و سیاسی کشورمان است که تاکنون سخنان و اظهاراتش دردسرهای زیادی داشته است. او متولد ۱۳۴۲ در تهران بوده و در حال حاضر در دانشگاه آزاد تهران شمال فلسفه تدریس می کند.
همچنین ببینید:
اظهارات عجیب و توهین آمیز بیژن عبدالکریمی درباره آبادان و واکنش کاربران +فیلم
آقای عبدالکریمی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد فلسفه در دانشگاه تهران به پایان رسانده و دارای مدرک دکتری فلسفه می باشد. عبدالکریمی از طرفداران طرز فکر علی شریعتی و احمد فردید بوده و از مخالفان نظرات عبدالکریم سروش، مصطفی ملکیان و محمد مجتهد شبستری نسبت به متون مقدس است.
سوابق
بیژن عبدالکریمی، پس از فارغ التحصیلی مشغول تدریس در دانشگاه شد. او یکی از اساتید دانشگاه آزاد واحد تهران شمال بوده و علاوه بر تدریس در زمینه نویسندگی نیز فعالیت دارد. عمده آثار نویسندگی و کتاب های ایشان درباره فلسفه می باشد.
عبدالکریمی در جایی با اشاره به سردار قاسم سلیمانی گفت: کسانی که قاسم سلیمانی را تروریست میدانند از عقلانیت درستی برخوردار نیستند. قاسم سلیمانی سربازی است که ما را به این قدرت منطقهای رسانده و توان دفاع از خود را به ما داده است. ما باید از دستاوردهای قاسم سلیمانی و نیروهای انقلاب دفاع کنیم و نارساییهای آنها را بیان کنیم. نارساییهایی که شامل عدم درک حکمی از جهان معاصر، تأخر تاریخی میباشد.
ماجرای اخراج از دانشگاه
عبدالکریمی در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ از دانشگاه اخراج شد. او ماجرای اخراجش را به این شکل شرح داد:
مهمان وزارت کشور بودم. … از من دعوت شده بود که سخنرانی کنم. در سخنرانی به لزوم مشارکت مردمی در مبارزه با مسئله سلطه و سلطهگری اشاره داشتم. گفتم که اگر توانستیم در جنگ در برابر قدرتهای جهانی ایستادگی کنیم، به برکت مشارکت مردم بود. امروز هم به واسطه تحریم، زیر فشار نظام سلطه هستیم؛ لذا لازم است که مجدداً مردم مشارکت کنند و از حمایت مردم برخوردار باشیم. در آن جلسه گفتم که امیدوارم حوادث سال ۸۸ اتفاق نیفتد تا برادر در مقابل برادر و ایرانی در مقابل ایرانی نایستد. بعد از این سخنرانی برخی، سخنانم را تاویل بر حمایت از آنچه که «فتنه» مینامند، کردند. به همین دلیل ۶ ماه اخراج شدم.
آثار و کتاب ها
فلسفه، دانشگاه، سیاست
مارتین هایدگر
فلسفه در برهوت
گفتمان انقلاب در سه روایت
در جست و جوی بنیادی برای امر سیاسی
غروب زیست جهان ایرانی
هایدگر و استعلا
تاملاتی بر نسبت ساحت قدس وجود و تاریخ
تاملاتی بر نسبت ساحت قدس وجود و تاریخ
هایدگر در ایران
تفکر به منزله کنش سیاسی
پرسش از امکان امر دینی در جهان معاصر
پایان تئولوژی – جلد ۲
بررسی روشنگرانه اندیشه های مارتین هایدگر
حسین بن علی در افق معاصرت
دن کیشوت های ایرانی
مونیسم یا پلورالیسم
source