به گزارش سلام نو به نقل از اطلاعات آنلاین، محمد سرافراز، رئیس پیشین سازمان صدا و سیما در گفت‌وگو با جماران در پاسخ به سوال «برخی معتقدند حذف سلبریتی‌ها از صدا و سیما، به یک آسیب دوطرفه منجر شده است؛ یعنی نه‌تنها رسانه ملی از چهره‌های مؤثر و مخاطب‌ساز خود محروم شده، بلکه خود این سلبریتی‌ها هم، خارج از بستر حرفه‌ای و سازمان‌یافته تلویزیون، دچار افول کیفی شده‌اند. به‌عبارتی، مخاطب هم از محتوای رایگان و فراگیر تلویزیونی محروم شده، هم آثار برخی از سلبریتی‌ها در فضای مجازی روزبه‌روز ضعیف‌تر شده است.

آیا شما این نگاه را تأیید می‌کنید؟ آیا این جدایی، واقعاً باعث باخت هر دو طرف شد؟» گفت:

بله، این تحلیل را قبول دارم. اگر بخواهم در یک جمله بگویم: درست است. حذف سلبریتی‌ها هم به صدا و سیما آسیب زد، هم به خود آن چهره‌ها، و هم مخاطب را از دسترسی به محتوای قابل‌قبول و تأثیرگذار محروم کرد.

مشخصاً درباره برنامه «نود» و سرنوشت آن چه نظری دارید؟

در مورد برنامه نود، مثل همه برنامه‌های تلویزیونی دیگر، اعتقاد داشتم که باید دارای چارچوب مشخص باشد؛ هم از نظر زمان، و هم از نظر موضوع. درباره برنامه نود هم همین رویکرد را داشتم. ضمن اینکه با آقای فردوسی‌پور هم ارتباط حرفه‌ای داشتم. حتی قبل از اینکه من رئیس صدا و سیما شوم، آقای فردوسی‌پور برای پوشش جام جهانی فوتبال، به استودیوهای اچ‌دی برون‌مرزی ما می‌آمد و برنامه‌اش را از آن‌جا اجرا می‌کرد. چون آن زمان کیفیت تصویر و تجهیزات ما در آن بخش از سازمان، بهتر از بخش‌های داخلی بود.

ارتباط ما برقرار بود، اما در مورد خود برنامه نود، من معتقد بودم که باید زمان پخش مشخصی داشته باشد و از موضوع اصلی خودش که فوتبال و مسائل روز ورزشی است، خارج نشود. گاهی این اتفاق می‌افتاد و من هم تذکر می‌دادم، ولی مسئله‌ای جدی نبود. ما صرفاً بر رعایت ساختار و چارچوب تأکید داشتیم.

اما بعد از آن، یک جنجال در گرفت. ماجرایی مربوط به یک مصاحبه، که آن زمان وزیر امور خارجه وقت درگیرش بود. من جلوی پخش آن را گرفتم و بعد ناگهان پیامی آمد که برنامه باید تعطیل شود. من آن موقع گفتم: «برای یک دستمال نباید قیصریه را آتش زد.» برنامه نود تا پایان دوره مدیریتی من ادامه داشت و هرگز تعطیل نشد. اما بعد از من، این برنامه پرمخاطب را کنار گذاشتند.

در دوره‌ای که من بودم، نود یکی از پُرمخاطب‌ترین برنامه‌های تلویزیون بود؛ حتی از بسیاری از سریال‌های پرهزینه هم بیشتر مخاطب داشت. حذف این برنامه، به صدا و سیما لطمه زد و البته به خود آقای فردوسی‌پور هم. چون او در حوزه فوتبال و کارشناسی ورزشی واقعاً متخصص و باتجربه بود، و امروز در دنیا، این حوزه اهمیت بیشتری پیدا کرده است. اما این فرصت برای او هم از بین رفت و از ظرفیتش نتوانست استفاده کند.

source

توسط petese.ir