علی اسکینی، مدیر سرمایه‌گذاری تأمین سرمایه نوین، در گفت‌وگو با سنا:



بازار سهام می‌تواند وارد فاز ثبات شود/ مشوق‌های حمایتی و ورود نقدینگی برای پایداری شرایط لازم است



بورس


بازار سهام می‌تواند وارد فاز ثبات شود/ مشوق‌های حمایتی و ورود نقدینگی برای پایداری شرایط لازم است

  بزرگنمايي:


فصل اقتصاد – علی اسکینی، مدیر سرمایه‌گذاری تأمین سرمایه نوین، در تحلیل وضعیت بازار سهام، گفت: در معاملات روز چهارشنبه شاهد افزایش قابل‌توجه حجم خرید و رشد محسوس تقاضا به کمک صندوق‌های حمایتی در بازار بودیم؛ به‌گونه‌ای که بخش زیادی از صف‌های فروش جمع‌آوری شد. سرمایه‌گذارانی که دچار نگرانی یا تمایل به خروج سریع از بازار بودند، تا حد زیادی به عرضه سهام خود اقدام کردند. به‌طور کلی می‌توان گفت فاز نقدشوندگی، هرچند با یکی دو روز تأخیر، سرانجام در بازار محقق شد.

مدیر سرمایه‌گذاری تأمین سرمایه نوین، در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، با اشاره به اظهارات مسئولان ذی‌ربط، گفت: مصاحبه‌هایی که از سوی برخی مسئولان منتشر شد، به‌ویژه سخنان دکتر معصومی مبنی بر وجود حدود 120 هزار میلیارد تومان توافق برای خرید سهام، نقش مؤثری در بازگشت آرامش نسبی به بازار ایفا کرد. انتظار می‌رود بازار به تدریج وارد فاز ثبات شود؛ مشروط بر آن‌که در فضای سیاسی و اجتماعی کشور، تنش یا درگیری خاصی ایجاد نشود.
علی اسکینی، ادامه داد: از سوی دیگر، ضروری است جریان ورود نقدینگی به بازار تداوم یابد. در کنار آن، اجرای مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های حمایتی، از جمله بیمه سهام، اصلاح برخی مقررات، و ارائه مشوق‌های هدفمند، می‌تواند به تثبیت و پایداری شرایط بازار کمک کند.
اسکینی ادامه داد: در مرحله بعد، بازار نیازمند تقویت انگیزه خرید از سوی سرمایه‌گذاران است. با وجود آن‌که در معاملات امروز حدود 60 درصد نمادها مثبت بودند و حجم معاملات در نیم‌ساعت ابتدایی به سطح قابل‌قبولی رسید، اما هم‌چنان میزان تقاضا به سطح مطلوب نرسیده و نوعی تردید در رفتار معاملاتی مشهود است.
مدیر سرمایه‌گذاری تأمین سرمایه نوین، با اشاره به الزامات بازگشت رونق به بازار، اعلام کرد: تحقق رونق پایدار در بازار مستلزم هم‌زمانی مجموعه‌ای از عوامل از جمله انتشار اخبار مثبت، ارائه گزارش‌های مالی مطلوب از سوی شرکت‌ها، ورود مجدد نقدینگی و ایجاد آرامش در فضای سیاسی کشور است.
اسکینی افزود: در حال حاضر، فضای سیاسی کشور با ابهاماتی همراه است و هنوز نمی‌توان چشم‌انداز روشنی از تحولات سیاسی و اقتصادی ترسیم کرد. مسائلی نظیر وضعیت بودجه و شرایط نقدینگی و سایر متغیرهای مالی نیز تاکنون به‌طور شفاف مشخص نشده‌اند.
او در پایان گفت: در مجموع، می‌توان گفت فشار ناشی از فاز ابتدایی فروش تا حد زیادی تخلیه شده و در ادامه باید منتظر ماند تا مشخص شود مسیر آینده اقتصاد کلان به کدام سو خواهد رفت.







source

توسط petese.ir