شفقنا زندگی – خیار از حدود ۹۵٪ آب تشکیل شده است، که آن را به یکی از بهترین غذاهای طبیعی برای رفع تشنگی تبدیل می‌کند.

به گزارش شفقنا به نقل از العربیه، این میوه به شما کمک می‌کنند تا هیدراته و سرحال بمانید و برای هضم، گردش خون، کنترل دما و جذب مواد مغذی ضروری هستند.

طبق گزارش Times of India، اضافه کردن خیار به وعده‌های غذایی، در روزهای گرم یا در حین فعالیت بدنی، می‌تواند راهی آسان برای حفظ سطح هیدراتاسیون و بهره‌مندی از مزایای زیر باشد:

۱. سلامت استخوان

خیار منبع خوبی از ویتامین K است که نقش کلیدی در کمک به بدن در جذب کلسیم و حفظ استحکام استخوان‌ها دارد. فقط یک فنجان خیار خرد شده حدود ۲۰٪ از نیاز روزانه ویتامین K را تأمین می‌کند.

خیار همچنین حاوی سیلیس است، یک ماده معدنی کمیاب که از مفاصل و بافت همبند پشتیبانی می‌کند.

۲. آنتی‌اکسیدان‌ها

خیار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند فلاونوئیدها، تانن‌ها و حتی کوئرستین است، مواد مغذی که به محافظت از بدن از درون به بیرون کمک می‌کنند.

این ترکیبات با رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایداری که در پیری و بیماری‌هایی مانند سرطان و آلزایمر نقش دارند، مبارزه می‌کنند.

۳. سلامت گوارش

فیبر موجود در پوست خیار به مدفوع حجم می‌دهد که به حرکات روان‌تر روده کمک می‌کند و از یبوست جلوگیری می‌کند. در عین حال، محتوای بالای آب آن به نرم شدن مدفوع و تسهیل هضم کمک می‌کند

۴. کنترل وزن

خیار با حدود ۱۶ کالری در هر فنجان، یک میان وعده ایده‌آل است. به لطف فیبر و آب موجود در آن، به شما کمک می‌کند تا مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید.

۵. سلامت قلب

پتاسیم موجود در خیار به تعادل سطح سدیم در بدن کمک می‌کند که به نوبه خود از فشار خون سالم پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، فیبر و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی موجود در خیار می‌توانند به کاهش کلسترول LDL و التهاب، دو عامل اصلی خطر برای بیماری‌های قلبی، کمک کنند.

۶. سلامت پوست

به دلیل محتوای بالای آب، برش‌های خیار پوست را از درون به بیرون آبرسانی می‌کنند، در حالی که سیلیس تولید کلاژن را افزایش می‌دهد و پوست را انعطاف‌پذیر و سفت نگه می‌دارد.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در خیار همچنین به مبارزه با پیری پوست کمک می‌کنند و از آن در برابر آسیب آفتاب و آلودگی محافظت می‌کنند. خیار چه به صورت خوراکی و چه به صورت مستقیم استفاده شود، فواید واقعی برای سلامت پوست دارد.

۷:سطح قند خون

خیارها به طور طبیعی کربوهیدرات کمی دارند و شاخص گلیسمی پایینی دارند، که آنها را به انتخاب خوبی برای کسانی که قند خون را تنظیم می‌کنند، تبدیل می‌کند. این میوه همچنین حاوی ترکیبات زیست فعال مانند کوکوربیتاسین هستند که می‌تواند به بهبود پاسخ بدن به انسولین کمک کند.

۸. ضد التهاب

التهاب مزمن علت بسیاری از مشکلات سلامتی، از درد مفاصل گرفته تا بیماری قلبی است. به لطف محتوای آنتی‌اکسیدانی این میوه، خیارها می‌توانند به مبارزه با این مشکل کمک کنند. خوردن منظم آن می‌تواند به کاهش تورم، تسکین سوزش داخلی و پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن کمک کند.

منبع: العربیه

 

source

توسط petese.ir