31 تیر 1404 ساعت 17:39

در حالی که آمار استفاده از سکوهای داخلی چندان خوشایند نیست، سازمان فناوری اطلاعات خبر از صادرات پیام‌رسان‌های بومی به کشورهای همسایه داده است.

سکوهای داخلی علیرغم حمایت‌های همه جانبه دولت، به اندازه پلتفرم‌های خارجی محبوب نیستند و کاربران ترجیح می‌دهند همچنان از تلگرام، اینستاگرام و واتساپ استفاده کنند. حتی وزارت ارتباطات هم به شکست فیلترینگ اعتراف کرده و معتقد است که دولت موفق نشده به اهداف خود دست پیدا کند. با این حال عده‌ای از آقایان که در سازمان فناوری اطلاعات مشغول به کار هستند، به دنبال صادرات پیام‌رسان‌های داخلی به کشورهای همسایه هستند.

صادرات پیام‌رسان‌های بومی به کشورهای همسایه

صادرات پیام‌رسان‌های بومی به کشورهای همسایه

براساس اعلام رئیس سازمان فناوری اطلاعات، به زودی پیام‌رسان‌های داخلی را به کشورهای همسایه صادر خواهیم کرد. ایشان خبر از آغاز مذاکرات داده و باور دارد که این محصولات می‌توانند به صورت وایت لیبل در بازارهای منطقه عرضه شوند. به گفته محمد محسن صدر، در حال برنامه‌ریزی برای راه اندازی یک پلتفرم واحد نقشه هستیم.

صدر همچنین خاطرنشان کرده که سکوهای داخلی ما می‌توانند خدمات خود را به صورت وایت لیبل به دیگر کشورها ارائه دهند و خوشبختانه استقبال خوبی از این پیشنهاد شده است. مذاکرات در این زمینه ادامه دارد و انتظار می‌رود که بتوانیم محصولات ملی را به بازارهای منطقه معرفی کنیم. ایشان در خصوص پلتفرم جامع نقشه توضیح داده:

صادرات پیام‌رسان‌های بومی به کشورهای همسایه

پیشنهاد ما ایجاد یک پلتفرم واحد نقشه است که با اتصال چندین دستگاه، امکان بارگذاری نقشه‌ها با رعایت استانداردهای مشخص فراهم شود. این پلتفرم می‌تواند خدمت‌رسانی را تسهیل کند و موجب بهبود عملکرد دستگاه‌ها شود.

با توجه به اینکه میزان استقبال از پیام‌رسان‌های داخلی در کشور به اندازه نمونه‌های مشابه خارجی نیست، آیا می‌توان به صادرات موفق آن‌ها به کشورهای دیگر منطقه فکر کرد؟ نظر شما چیست؟

بیشتر بخوانید

source

توسط petese.ir