یک تحقیق از کشور هلند نشان می‌دهد که مصرف معتدل قهوه، به خصوص سه تا پنج فنجان در روز، ممکن است با کاهش خطر سرطان روده بزرگ (کولورکتال) همراه باشد. این تحقیق بر اساس مشاهدات یک هزار و 719 نفر مبتلا به این نوع سرطان در هلند به‌دست آمده است.مطابق گزارش وری‌ل‌هلت، افرادی که مصرف روزانه بیش از چهار فنجان قهوه داشتند، با کمترین خطر عود سرطان روده بزرگ مواجه شدند. دکتر دیوید ای گرینوالد، متخصص گوارش و آندوسکوپی بالینی، اهمیت این نتایج را تأکید کرده ولی به آن افزوده است که نتایج باید در ارتباط با سایر عوامل مانند استیج سرطان مورد بررسی قرار گیرد.

این تحقیقات به افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ در استیج‌های 2 و 3 توصیه می‌کند که مصرف قهوه را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود در نظر بگیرند، اما نیاز به تحقیقات بیشتر در این زمینه وجود دارد.

تحقیقات قبلی نیز نشان داده‌اند که مصرف قهوه می‌تواند خطر سرطان روده بزرگ را به طور معناداری کاهش دهد. این نتایج از یک کارآزمایی تصادفی در سال 2015 و دیگر تحقیقات در سال 2016 گرفته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: 

source
کلاس یوس

توسط petese.ir