رپرتاژ آگهی – چکیده : با ما همراه باشید تا در ادامه به مهم‌ترین جزئیات محصول لوله گالوانیزه بپردازیم و مهم ترین نکات برای خرید را به شما بگوییم

 

شرکت‌های تولیدکننده لوله گالوانیزه، انواع مختلفی از این محصول را تولید و عرضه می‌کنند. آن را در واقع، باید نوعی لوله فولادی بدانیم که برای محافظت شدن در برابر زنگ‌زدگی و ‌خوردگی با لایه‌ای از روی پوشانده شده است. این فرآیند را گالوانیزه کردن می‌نامند که باعث  افزایش دوام و طول عمر لوله می‌شود. لوله‌های گالوانیزه را برای مقاصد مختلفی به کار می‌برند؛ از لوله‌کشی گرفته تا ساخت و ساز. با ما همراه باشید تا در ادامه به مهم‌ترین جزئیات این محصول بپردازیم.

 

لوله را چگونه گالوانیزه می‌کنند؟

محصولاتی نظیر لوله گالوانیزه اصفهان را معمولاً با غوطه‌ور کردن لوله‌های فولادی در حمام روی مذاب یا به کمک روش آبکاری گالوانیزه می‌کنند. البته در گالوانیزه گرم، فولاد تمیز می‌شود و سپس در حمام روی مذاب با دمای بالا فرو می‌رود. این کار نوعی پیوند متالورژیکی بین پوشش روی و سطح فولاد ایجاد می‌کند. از طرفی، در فرآیند آبکاری، از جریان الکتریکی برای رسوب کردن روی بر سطح فولاد کمک می‌گیرند. این روش نیازی به دمای زیاد ندارد و باعث رسوب لایه نازک روی بر سطح خارجی فولاد می‌شود.

لوله‌های گالوانیزه چه مزایایی دارند؟

علت انتخاب و خرید لوله گالوانیزه به مزایایی بر می‌گردد که مهم‌ترینشان را در ادامه می‌خوانید.

  • مقاومت در برابر خوردگی: نخستین ویژگی متمایز لوله‌های گالوانیزه مقاومتشان در برابر خوردگی است. پوشش روی به‌عنوان مانعی مؤثر، از تماس مستقیم فولاد با عناصر خورنده جلوگیری می‌کند.
  • طول عمر: لوله‌های گالوانیزه معمولاً طول عمر بیشتری نسبت به سایر انواع لوله‌های فولادی دارند. لایه محافظ روی به افزایش دوام کلی این محصول در طولانی‌مدت کمک می‌کند.
  • سازگاری: انواع مختلف این محصولات از جمله لوله گالوانیزه ساوه را باید چندمنظوره بدانیم؛ چرا که در صنایع مختلف از جمله تأمین و توزیع آب، ساختمان، کشاورزی و … کاربرد دارند.

فروش لوله گالوانیزه برای چه کاربردهایی رایج است؟

لوله‌های گالوانیزه را از گذشته برای خطوط آبرسانی به کار برده‌اند. اما از کاربرد آن‌ها در این صنعت در سال‌های اخیر به دلیل فراگیری مواد جایگزینی مانند مس و پلاستیک کاسته شده است.

انواع مختلف این محصولات از جمله لوله گالوانیزه صنعتی را به‌طور گسترده در صنعت ساختمان و تأسیسات عمرانی برای پشتیبانی سازه و به‌عنوان اجزای چارچوب‌های ساختمانی به کار می‌برند. آن‌ها استحکام و دوام مناسبی را در کاربردهای مختلف سازه‌ای فراهم می‌کنند.

مقاومت لوله‌های گالوانیزه در برابر خوردگی باعث محبوبیتشان در کاربردهای حصارکشی شده است. آن‌ها می‌توانند در برابر عناصر محیطی مقاومت کنند و در طی زمان، سالم و محکم باقی بمانند.

  • صنایع نفت و گاز

از لوله گالوانیزه در صنعت نفت و گاز همانند لوله گازی  برای انتقال دادن سیالات مختلف استفاده می‌کنند. قابلیت‌های خاص این محصول به‌ویژه برای محیط‌های سخت مناسب هستند.

 

استاندارد های تولید لوله گالوانیزه کدامند؟

شرکت‌های معتبر تولیدکننده لوله گالوانیزه انواع آن را مطابق استانداردهای بین‌المللی تولید می‌کنند تا از کیفیت، ایمنی و عملکرد محصولاتشان مطمئن باشند. از استانداردهای شناخته شده در این خصوص می‌توانیم به ASTM A53/A53M اشاره کنیم. الزامات این استاندارد شرایط لوله گالوانیزه گرم، سرد و بدون درز را تعیین می‌کنند. ASTM A53 در واقع، فرآیند ساخت، ترکیب شیمیایی، خواص مکانیکی و روش‌های تست این لوله‌ها را تشریح می‌کند.این استانداردها در لوله های مختلف مانند لوله اسپیرال متفاوت می باشند. علاوه بر آن، لوله‌های گالوانیزه باید با الزامات خاص کاربرد نهایی مطابقت داشته باشند. به‌عنوان مثال، لوله‌های مورد استفاده برای مقاصد لوله‌کشی ممکن است نیاز به مطابقت با کدهای لوله‌کشی و استانداردهای مربوطه داشته باشند.

سایز های لوله گالوانیزه

این لوله‌ها را با اندازه‌های متنوعی تولید می‌کنند تا با کاربردهای مختلف سازگار شوند. اندازه‌های رایج آن‌ها برای لوله‌کشی بخش مسکونی قطرهای ۱.۲، ۳.۴ و یک اینچ هستند. البته اندازه‌های بزرگ‌تر مانند ۱.۵ و ۲ اینچ را غالباً در تأسیسات صنعتی و تجاری به کار می‌برند. این اندازه‌ها به قطر اسمی لوله و تغییرات ضخامت دیواره آن مربوط هستند. سایز در واقع، نمایانگر سازگاری لوله با اتصالات مختلف است و امکان کاربرد آن را در سیستم‌های توزیع آب و … مشخص می‌کند.

انواع مختلف لوله گالوانیزه کدامند؟

یکی از عوامل مؤثر بر قیمت لوله گالوانیزه را باید نوع آن بدانیم. در ادامه مهم‌ترین اقسام این محصول را مرور می‌کنیم.

  • ‌لوله گالوانیزه گرم

‌این لوله‌ها را تحت فرآیند گالوانیزه شدن گرم قرار می‌دهند و در حمامی از روی مذاب غوطه‌ور ‌می‌کنند. این کار لایه ضخیم و محافظ روی را بر سطح فولاد به وجود می‌آورد. این محصول به‌ویژه برای مصارف فضای باز مناسب است.‌

  • ‌لوله گالوانیزه سرد

‌این محصول را با فرآیند آبکاری و در دمای پایین با روی پوشش می‌دهند. در واقع، این روش عبارت است از ‌اعمال کردن لایه روی به فولاد به کمک جریان الکتریکی.‌ این لوله‌ها را عمدتاً در کاربردهایی به کار می‌برند که برای آن‌ها پوشش روی نازک کفایت می‌کند. برخی از این محصولات را لوله گالوانیزه صنعتی یا سبک نیز می‌نامند و برخی دیگر که برای انتقال آب کاربرد دارند از نوع لوله گالوانیزه تست هستند.

  • ‌لوله‌های گالوانیزه رزوه‌ای و غیررزوه‌ای

‌انواع رزوه‌ای انتهای رزوه‌ای دارند که امکان نصب و اتصال آسان با سایر ‌اتصالات رزوه‌ای را فراهم می‌کند. آن‌ها معمولاً در لوله‌کشی و سایر کاربردهایی رایج هستند که اتصال ایمن ضروری است. انواع بدون رزوه را نیز با انتهای صاف تولید می‌کنند و برای اتصال، به جوشکاری یا ‌استفاده از اتصالات نیاز دارند.

  • لوله گالوانیزه برق

این لوله‌های فولادی گالوانیزه را مختص کاربردهای الکتریکی طراحی می‌کنند. آن‌ها از سیم‌کشی ‌برق در محیط‌های مختلف محافظت می‌کنند و دوام و مقاومت خوبی در برابر خوردگی دارند.‌ این محصول را معمولاً در سازه‌های تجاری و صنعتی برای مسیریابی سیم‌کشی برق به کار می‌برند.

  • نرده‌های فولادی گالوانیزه

‌لوله‌های گالوانیزه را به دلیل استحکام و مقاومتشان در برابر خوردگی غالباً برای ساخت نرده‌ها استفاده ‌می‌کنند. آن‌ها با مقاومت مطلوبشان در شرایط فضای باز، راهکاری طولانی‌مدت را برای ‌نیازهای حصارکشی فراهم می‌کنند.

 

‌جمع‌بندی

لوله گالوانیزه نقش مهمی در صنایع مختلف دارد و راهکاری به‌صرفه و بادوام برای بسیاری از کاربردها است. در واقع، مقاومت این محصول در برابر خوردگی و سازگاری مطلوبش را باید از وجوه تمایزش نسبت به سایر لوله‌ها بدانیم. انواع مختلفی از لوله‌های گالوانیزه را بر اساس فرآیند گالوانیزه شدن، کاربرد مورد نظر و رزوه‌ای بودن انتهایشان تولید و عرضه می‌کنند. لذا آگاهی یافتن از نوع لوله مناسب با کاربرد مورد نظرتان و شرایط بهینه نصب و نگهداری این محصول بسیار مهم است.

 

 

source
کلاس یوس

توسط petese.ir