مناظره تکان دهنده تقی آزاد ارمکی و علی انتظاری دو جامعه شناس کشورمان در برنامه شیوه شبکه چهار با حواشی زیادی همراه شد. در ویدئوی زیر ببینید:
فیلم مناظره تقی آزاد ارمکی و علی انتظاری
به گزارش حرف تازه، تقی آزاد ارمکی و علی انتظاری دو جامعه شناس در برنامه شیوه با موضوع مسئله مشارکت سیاسی به مناظره پرداختند و این برنامه به یک مناظره جنجالی تبدیل شد.
تابناک، تقی آزاد ارمکی و علی انتظاری دو جامعه شناس در برنامه شیوه با موضوع مسئله مشارکت سیاسی به مناظره پرداختند و این برنامه به یک مناظره جنجالی تبدیل شد. در این برنامه سعید جلیلی و طرفدارانش پیرو افکار مارکسیستی خوانده شدند، درباره میرحسین موسوی سخن به میان آمد، از برخوردها در جریان حوادث ۱۴۰۱ با لحنی تند موضع گیری شد و درباره میزان مشارکت در انتخابات و علت عدم پیوستن عمده طبقه متوسط به حرکتهای خیابانی موضع گیری بیسابقه شد.
توهین به مهسا امینی در تلویزیون؛ نفله شده دختر کرد سنی
این استاد دانشگاه گفت: در اعتراضات سال ۱۴۰۱، پیش بینی دشمن این بود که وقتی این اتفاق رخ میدهد و جوانان برای … «نفله شدن» یک دختر خانم کرد سنی وارد میدان میشوند، نظام مجبور است که به خشونت متوسل شود.
اخیرا ویدئویی از برنامه ای تلویزیونی در شبکه چهار سیما با حضور علی انتظاری، استاد دانشگاه و تقی ازاد ارمکی جامعه شناس و استاد دانشگاه، منتشر شده که در این ویدئو اظهارات انتظاری درباره ناآرامی های پائیز ۱۴۰۱ انتقادات مردم در فضای مجازی را به همراه داشت.
به گزارش عصر ایران؛ این استاد دانشگاه گفت: در اعتراضات سال ۱۴۰۱، پیش بینی دشمن این بود که وقتی این اتفاق رخ میدهد و جوانان برای به قتل رسیدن یا کشته شدن یا «نفله شدن» یک دختر خانم کرد سنی وارد میدان میشوند، نظام مجبور است که به خشونت متوسل شود.
وی در بخشی از این گفتگو میگوید: این خشونت باعث خواهد شد که مردم به آن گروه شورش کرده ترحم کرده و به آنها بپیوندند و از همین جا فاتحه جمهوری سالامی خوانده شود.
برنامه شیوه
شیوه برنامه مناظرههایی را در باب حکمرانی میان کارشناسان ذیربط موضوع برنامه برگزار می کند.
برنامۀ «شیوه» برنامهای گفتگو محور در باب حکمرانی است که تاکنون چهار فصل از آن از شبکۀ چهار سیما پخش شده است. در این برنامه به موضوعات روز، مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی پرداخته میشود و افراد صاحبنظر و کارشناس در هر قسمت مهمان برنامۀ «شیوه» به میزبانی عطاءالله بیگدلی میشوند تا با گفتگو و مناظره در باب موضوع مطرحشده، به تحلیل، نقد و بیان دیدگاههای مخالف و موافق خود در زمینۀ عنوان موردبحث بپردازند.
source