آرش زره تن لهونی متولد ۱ مهر ماه ۱۳۵۴ در شهرستان پاوه از استان کرمانشاه اهل تسنن است با بیوگرافی آرش زره تن لهونی و سوابق سیاسی و مدیریتی و اجرایی و همسر و فرزندان و خانواده و تحصیلات و پیج اینستاگرامش در مجله حرف تازه با آرش زره‌تن لهونی استاندار کردستان آشنا شوید

بیوگرافی آرش زره تن استاندار کردستان و همسرش + زندگینامه و سوابق شغلی با عکس

«آرش زره‌تن لهونی» اهل شهرستان پاوه و اصالتا کورد و اهل تسنن است، او دانش آموخته دکترای اقتصاد بین الملل بوده و پیش از این نماینده مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر از استان کرمانشاه بوده است.

ایشان همچنین سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه، مدیرکل بودجه جمعیت هلال احمر، عضو شورای اسلامی شهر سنندج، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان، عضو شورای عالی هلال احمر و معاون امور اقتصادی استاندار کردستان را بر عهده داشته است.‌

بیوگرافی آرش زره تن لهونی عکس

سوابق تحصیلی

کارشناسی ارشد اقتصاد
دکترای اقتصاد بین الملل

آرش زره تن لهونی استاندار کردستان

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت پزشکیان گفت: آقای آرش تن زره لحونی از جوانان اهل تسنن به عنوان استاندار کردستان انتخاب شد، وی از ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ به عنوان استاندار کردستان فعالیت می‌کند.

آرش زره تن لهونی استاندار کردستان کیست

در مورد همسر و فرزندان آرش زره تن

از زندگی شخصی و خصوصی و همسر آرش زره تن لهونی اطلاعاتی در دست نیست

سوابق

آرش زره‌تن موفق شد در یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی که در تاریخ ۲ اسفند ۱۳۹۸ برگزار شد، با کسب ۳۰ هزار و ۹۳۳ رأی، از حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر از استان کرمانشاه انتخاب شود و به مجلس راه یابد. او در دوره ۴ ساله حضور در مجلس یازدهم در کمیسیون‌های اقتصادی مجلس از جمله برنامه و بودجه و محاسبات و کمیسوین تلفیق حضور داشت.

عکس و بیوگرافی همسر و فرزندان آرش زره تن

در کارنامه مدیریتی آرش زره‌تن فرمانداری جوانرود، سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه، مدیرکل بودجه جمعیت هلال احمر، عضو شورای اسلامی شهر سنندج، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان، عضو شورای عالی هلال احمر و معاون امور اقتصادی استاندار کردستان دیده میشود.

زره تن همچنین موفق شد در یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی که در تاریخ ۲ اسفند ۱۳۹۸ برگزار شد، با کسب ۳۰ هزار و ۹۳۳ رأی، از حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر از استان کرمانشاه انتخاب شود و به مجلس راه یابد. او در دوره ۴ ساله حضور در مجلس یازدهم در کمیسیون‌های اقتصادی مجلس از جمله برنامه و بودجه و محاسبات و کمیسوین تلفیق حضور داشت.

رزومه کاری و سوابق آرش زره‌تن لهونی

لهونی در اوایل دهه هشتاد با انتخاب مردم به عضویت شورای اسلامی شهر سنندج درآمد، وی در سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان بود و سپس در همین سال هم بعد از تودیع در این سمت، معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداروقت کردستان شد. وی در سال ۱۳۹۳ فرماندار جوانرود و در سال ۱۳۹۷ هم به عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه معرفی شد.

آرش زره‌تن لهونی پس از روی کار آمدن دولت مسعود پزشکیان به عنوان استاندار اهل سنت استان کردستان و بیستمین استاندار کردستان بعد از انقلاب اسلامی منصوب شد و اینگونه مطالبه چندین ساله کردستانی ها برای انتصاب استاندار اهل سنت در این دولت تحقق پیدا کرد.

از سال ۱۳۵۸ تاکنون به ترتیب ابراهیم یونسی، محمدرشید شکیبا، حسین شاه اویسی، محمدعلی مهرآسا، ناصر ارسطوی ایرانی، علیرضا شیخ عطار، محمدحسن اصغرنی، علیرضا تابش، عبدالحسین مقدم باقرزاده، حسن زهره‌ای، محمدرضا رحیمی، عبدالله رمضان‌زاده، اسدالله رازانی، اسماعیل نجار، علیرضا شهبازی، عبدالمحمد زاهدی، بهمن مرادنیا و اسماعیل زارعی کوشا سکان استانداری کردستان را برعهده داشتند و حال آرش زره‌تن لهونی به عنوان بیستمین استاندار کردستان انتخاب شد.

پیگیری امور کولبران

آرش لهونی در مدت حضور خود در مجلس در ارتباط با مساله کولبران پیگیری‌های جدی داشت. او مهرماه سال گذشته بعد از تصویب لایحه تجارت مرزنشینان و تایید آن در شورای نگهبان در گفت و گویی با خبرگزاری رسمی مجلس با اشاره به اینکه «به موازات پیگیری لایحه تجارت مرزنشینان همواره این دغدغه را داشته ایم تا معابری برای فعالیت کوله بران باز شود»، ادامه داد: «ما این موضوع را از وزیر کشور به جد مطالبه کرده‌ایم و مسئولین استانی نیز پیگیری‌های لازم را انجام داده‌اند. وزیر کشور موافقت کرده تا در حوزه انتخابیه اینجانب دو معبر برای فعالیت کوله‌بران باز شود، ضرورت دارد مسئولین استانی شرایط و زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند تا کوله‌بران بتوانند به فعالیت خود ادامه دهد.»

او بار‌ها در گفتگو‌ها و نطق‌های خود تاکید کرده است که «کوله‌بر قاچاقچی نیست و همواره در طول تاریخ تجارت خرد بین مرزنشینان در دو سوی مرز‌ها در جریان بوده و این مبادلات همیشه وجود داشته است».

او همچنین مردادماه سال گذشته بعد از ماجرای زخمی شدن چند کولبر در تذکری شفاهی به وزیر کشور وقت در مجلس یازدهم در جلسه علنی گفت: «شب گذشته نیز چند کولبر در منطقه ما زخمی شده اند لذا باید پرسید این اتفاقات ناگوار تا کی ادامه پیدا خواهد کرد در حالی که کولبران چاره‌ای جز کولبری ندارند و معیشت آن‌ها باید تامین شود بنابراین نمی‌توان کولبری را تعطیل کرد. با توجه به اینکه ۳ شهرستان مرزی در حوزه انتخابیه بنده وجود دارد بهتر است ۳ معبر برای آن‌ها باز شود تا کولبران با نظارت مسئولان امر این کار را انجام دهند تا دیگر حوادث اینچنینی را شاهد نباشیم».

مسئولیت ها و سوابق کاری آرش زره‌تن

نماینده حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس یازدهم
سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه،
فرماندار جوانرود،
مدیرکل بودجه جمعیت هلال احمر،
عضو شورای اسلامی شهر سنندج،
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان،
عضو شورای عالی هلال احمر و معاون امور اقتصادی استاندار کردستان

source

توسط petese.ir