متاسفانه امروزه بسیاری از روابط از سر خوش گذرانی، بدون هدف و تعهد است. چنین عدم تعهدی می تواند از جانب هر دو طرف یا یک طرف رابطه باشد.

در این صورت طرف متعهد رنج می برد.

افراد باید نشانه های یک رابطه بی هدف و بدون نتیجه را بشناسند تا اگر خواهان تشکیل خانواده هستند،وقت خود را برای روابط پوچ  تلف نکنند.

عاطفه و عشق به جنس مخالف، احساسی غیر قابل انکار در انسان است. اما روابطی که به سرانجام می رسند، و منجر به تشکیل خانواده می شوند، به قول معروف عاقبت به خیر می شوند.

چنانچه روابط به شکست بیانجامند منجر به آسیب احساسی برای هر دو طرف یا یک طرف رابطه خواهند بود.

به دلیل اهمیت احساسات و ابراز عشق به جنس مخالف، در این مقاله به بررسی نشانه های رابطه بی سرانجام می پردازیم.

نشانه های رابطه بی سرانجام

همانطور که گفتیم برخی از افراد بی دلیل وارد رابطه با جنس مخالف نمی شوند و هدف آن ها از برقراری چنین روابطی، به نتیجه رسیدن و ازدواج است.

روابط عاطفی بدون داشتن حس تعهد در قبال یکدیگر، فرساینده است.

برخی از افراد در چنین مواقعی در صورتی که دلبسته فرد مقابل باشند جدایی سختی را تجربه خواهند کرد و به قولی گرفتار شکست عشقی خواهند شد.
بنابراین اگر قصد آشنایی با فردی را دارید که انتظار شما از او به نتیجه رسیدن رابطه و ازدواج است، نمی خواهید بیهوده وقت خود را تلف کنید یا اینکه تمایلی به چشیدن عشق بی نتیجه ندارید، بهتر است با نشانه های رابطه بی سرانجام که در ادامه مطلب به آن ها اشاره می کنیم، آشنا شوید:

حس ترحم

تفاوتی ندارد که شما به فرد مقابل حس ترحم داشته باشید یا او به شما چنین حسی دارد، مهم این است اگر رابطه ای بنا بر حس ترحم شکل بگیرد و یا به دلایل مختلفی همچون مشکلات روحی، جسمی و اجتماعی یکی از طرفین رابطه، فرد مقابل به او ترحم کند و رابطه را ادامه دهد، قطعا بی نتیجه بوده و رابطه بی سرانجام خواهد شد.

فراموش نکنیم که عشق به معنای حس ترحم نیست بلکه شما باید فرد مقابل را با ویژگی هایی که دارد دوست داشته باشید نه اینکه چون در زندگی با مشکلاتی مواجه شده برای بهبود حالش وارد رابطه ای در ظاهر عاطفی شوید.

به پایان رسیدن رابطه ای که در آن حس ترحم وجود دارد قطعا برای یکی از طرفین عواقب احساسی و گاه جسمی سختی را به دنبال خواهد داشت.

عشق یک طرفه

اگر تمام احساسات خود را در نهایت صداقت به کسی ابراز می کنید و او به هیچ روشی علاقه ای را به شما نشان نمی دهد، بهتر است هر چه زودتر این رابطه بی سرانجام را پایان دهید و از تفکرات و باورهای اشتباهی که بالاخره او هم عاشق من خواهد شد دوری کنید.

بهتر است بدانیم که اگر کسی به شما علاقه دارد ولی میزان علاقه شما نسبت به او بیشتر است چنین رابطه ای عشق یک طرفه نیست و ممکن است در طول زمان علاقه او به شما بیشتر و بیشتر شود، ولی نمی توانید کسی را که هیچ حسی به شما ندارد عاشق خود کنید.

لازم به ذکر است که هر چقدر رابطه ای با وجود عشق یک طرفه طولانی تر شود جدایی برای فرد عاشق سخت تر خواهد شد و عواقب جبران ناپذیر احساسی و به اصطلاح شکست عشقی برای او بیشتر نمایان می شود.

سرزنش نقاط ضعفی که پیشاپیش از آنها آگاه بوده اید

یکی دیگر از نشانه های رابطه بی سرانجام سرزنش کردن شریک عاطفی به دلیل نقاط ضعفی است که از پیش از ان آگاهی داشته اید.
اگر شما با دانستن ابعاد منفی شخصیت یک فرد با او وارد رابطه شده اید پس سرزنش کردن چه معنایی دارد؟ چرا به طور مداوم ابعاد منفی شخصیت، رفتار و اعمالش را به او گوشزد می کنید؟

در چنین مواقعی بهتر است به رابطه خود پایان دهید زیرا با گذشت زمان فرد مقابل از رفتارهای سرزنش کننده شما خسته شده و در نهایت جدا خواهد شد.

بنابراین بهتر است اگر قصد آشنایی با کسی را دارید ابتدا تا حد امکان درمورد او تحقیق کنید و اگر وارد رابطه شدید و به تدریج او ویژگی های منفی خود را نشان داد، قبل از اینکه وابسته شوید و یا سرزنش کردن ها و بی احترامی ها شروع شود به چنین رابطه ای پایان دهید.

کوچک نشان دادن خود

یکی از بدترین کارهایی که می توانید در یک رابطه احساسی انجام دهید این است که خود را از آنچه که هستید پایین تر نشان دهید و به اصطلاح خود را نسبت به فرد مقابل حقیر جلوه دهید.

برخی از افراد چنین کاری را برای برانگیختن حس ترحم شخص انجام می دهند تا به هر نحوی که شده او را در رابطه نگه دارند یا اینکه می دانند فرد مقابل خودشیفته است و اگر خود را حقیر نشان دهند او رابطه را پایان نخواهد داد.

به هر حال تمامی دلایل گفته شده نشان دهنده یک رابطه بی سرانجام است که یکی از طرفین تمایلی به ماندن در آن را ندارد. پس از ادامه دادن چنین رفتاری خودداری کنید و برای احترام به شخصیت خودتان رابطه را پایان دهید.

عدم اعتماد به یکدیگر

اگر به  کسی که با هدف ازدواج یک رابطه را با او شروع کرده اید شک دارید، ادامه دادن رابطه به امید اینکه شک و تردید برطرف می شود بی فایده است.
زمانی که عدم اعتماد بین دو نفر وجود دارد، ممکن است گذر زمان بر ان دامن بزند.

تفاوت های رفتاری فراوان

رابطه عاطفی بدون احساس  دوست داشتن و عشق به منظور ازدواج و تشکیل خانواده ممکن است عاقبت به خیر نشود.

برخی معتقدند عشق در طول زمان و با کنار هم بودن ایجاد می شود. اما باید هوشیار بود و در بدو آشنایی حداقلی از احساسات  مبتنی بر شناخت و تفاهم وجود داشته باشد.

اگر عشق دو طرفه باشد افراد برای حال خوب طرف مقابل خود هر کاری می کنند و می کوشند با صبوری و درک شرایط گاهی از خود گذشتگی نشان دهند.
در یک عشق واقعی، دو طرفه و هدفمند درک و بخشش الویت دارند.

برتر نشان دادن خود به فرد مقابل

اگر از همان ابتدای آشنایی با شریک عاطفی تان احساس می کنید بنا به دلایل گوناگون از او برتر هستید و شخصیت خود را می شناسید که قطعا چنین برتری را به او گوشزد می کنید، بهتر است صبر کنید، زیرا برتر جلوه دادن خود و تخریب شخصیت، سبک زندگی و یا شرایط خانوادگی فرد مقابل نشان از رابطه بی سرانجام دارد.

زندگی مشترک نیازمند درک و تفاهم است نه خود برتر بینی. زندگی مشترک باید زوج را در کنار هم به آرامش برساند نه اینکه آنها را در کنار هم بفرساید.ب

انتخاب به دلیل لجبازی

برخی از افراد برای نشان دادن استقلال در تصمیم گیری به خانواده و یا بی اهمیت جلوه دادن رابطه عاشقانه قبلی و به اصطلاح به دلیل لجبازی با دیگران وارد رابطه ای می شوند که هیچ حسی به فرد مقابل ندارند، هدف مشخصی برای آینده رابطه در نظر نگرفته اند و حتی تفاهمی با شخص مقابل خود ندارند.

بهتر است هیچگاه به دلیل لجبازی و یا رقابت با دیگران آینده خود و شخصی که با او وارد رابطه ای نمایشی می شوید را به خطر نیندازید.
شروع یک رابطه با لجبازی نشان روشن یک  رابطه بی سرانجام است. کسی نمی تواند اطمینان دهد که اگر بدون هدف وارد رابطه ای شود فرد مقابل نیز چنین تفکری را دارد، ممکن است او دلبسته و وابسته شود و جدایی برایش عواقب جبران ناپذیری را داشته باشد.

عدم تعهد و مسئولیت پذیری

رابطه ای که در آن یکی از طرفین و یا هر دو نسبت به یکدیگر و آینده مشترک متعهد نیستند و مسئولیتی را برای هدفمند بودن رابطه قبول نمی کنند، یک رابطه بی سرانجام است.

در چنین روابطی فردی ضرر می کند که به صورت یک طرفه متعهد است و بار اصلی رابطه را به دوش می کشد.

سعی در تغییر دادن فرد مقابل

شاید زمانی به کسی علاقمند شوید که با شما بسیار تفاوت دارد و نقاط مشترک خیلی کمی با یکدیگر داشته باشید ولی به امید تغییر پذیر بودن او به طور مداوم سعی در تغییر دادنش داشته باشید.
بهتر است بدانیم رابطه ای به نتیجه می رسد که نقاط مشترک میان طرفین بیشتر از تفاوت های شان باشد و یکی از آن ها سعی در تغییر دادن فرد دیگر نداشته باشد.

انکار کردن وجود تفاوت میان افراد صحیح نیست ولی تفاوت هایی که اندک باشند و فرد مقابل هم تمایل به تغییر داشته باشد نه اینکه بخواهید از کسی که ۱۸۰ درجه با شما فرق دارد یک فرد ایده آل بسازید. در چنین روابطی یا شما خسته می شوید یا اینکه فرد مقابل کلافه شده و رابطه بی سرانجام به پایان خواهد رسید.

بنابراین با توجه به توضیحات گفته شده بهتر است به زوایای مختلف رابطه احساسی و هدفمندی که دارید دقت کنید و اگر امیدی به نتیجه رسیدن آن وجود ندارد، برای جلوگیری از افزایش صدمات روحی و جسمی هرچه زودتر به آن خاتمه دهید.

منبع: دکتر فکر

source
کلاس یوس

توسط petese.ir