ایلان ماسک تاکید کرده است که ساخت گوشی هوشمند تسلا تنها در صورت بروز شرایط خاص صورت خواهد گرفت. او در مصاحبهای با جو روگان، به شایعات درباره گوشی هوشمند تسلا پایان داد. وی اعلام کرد در صورتی که غولهای فناوری مانند گوگل و اپل به سانسور نرمافزارها بپردازند یا کنترل بیش از حدی بر بازار داشته باشند، تسلا ممکن است وارد عرصه تولید تلفن همراه شود.
گوشی هوشمند تسلا
شایعات پیرامون تولید گوشی هوشمند تسلا با کد Model Pi در حالی منتشر شده بود که ایلان ماسک در مصاحبهای صریحا این اخبار را تکذیب کرد.
با توجه به تجربه موفق تسلا در توسعه نرمافزار برای خودروهای هوشمند، ماسک معتقد است که این شرکت پتانسیل لازم برای تولید یک گوشی هوشمند رقابتی را داراست. اما وی تأکید کرده است که ساخت این محصول تنها در صورت لزوم در دستور کار قرار خواهد گرفت.
ماسک به صراحت اعلام کرده است که تنها در صورتی که شرکتهای بزرگ فناوری مانند اپل و گوگل اقدام به اعمال محدودیتهای غیرمنصفانه بر بازار کنند، تسلا وارد رقابت با آنها خواهد شد. این نشان میدهد که در حال حاضر، ماسک نیازی به ورود به بازار تلفنهای هوشمند احساس نمیکند.
البته، این بدان معنا نیست که غولهای فناوری دیگر تلاش نکردهاند تا رقیب سومی را به صحنه رقابت بیاورند. آمازون در سال 2014 با رونمایی از تلفن همراه فایر، که نسخهای اصلاحشده از سیستمعامل اندروید را اجرا میکرد، پا به این عرصه گذاشت. با دارا بودن فروشگاه اختصاصی اپلیکیشنها و حضور قدرتمند آنلاین، تلفن هوشمند آمازون پتانسیل لازم برای رقابت جدی با اندروید و iOS را داشت. اما در نهایت، به دلایل مختلفی این تلاش با شکست مواجه شد.
نمونه بارز دیگر، پلتفرم ویندوز فون است. با وجود تلاشهای گسترده مایکروسافت، این شرکت نتوانست توسعهدهندگان اپلیکیشن را به سمت خود جذب کند و در نتیجه، اکوسیستم این پلتفرم نتوانست به رشد مورد انتظار دست یابد.
ماسک احتمالا با در نظر گرفتن این شکستها و چالشها، تصمیم گرفته است که در حال حاضر، سرمایهگذاری کلانی بر روی تلفن همراه تسلا انجام ندهد.
source
کلاس یوس