بیوگرافی دکتر مسعود داوودی پزشک قلب + علت قتل دکتر مسعود داوودی چیست
بیوگرافی دکتر مسعود داوودی
دکتر مسعود داوودی : متولد ۱۳۵۲ اهل یاسوج می باشد. ایشان ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۳ در شهر یاسوج و در مقابل خانه خود با چند ضربه چاقو و شلیک گلوله به قتل رسیده است. در ادامه جزئیات بیشتر قتل را برای تان آماده کرده ایم. همراه ما باشید.
علت قتل دکتر مسعود داودی
مسعود داوودی از چند سال قبل به واسطه شغل خود همراه یا خانواده در شهر یاسوج ساکن بوده است. ابوذر ارجمند، پزشک عمومی و یکی از شاگردان مقتول در پاسخ به «شبکه شرق» درباره این رخداد گفت: حدود ۳ سال قبل برادر فرد قاتل با علایم سکته برای درمان به بیمارستان جلیل که یک مرکز تروما (تصادفات و آسیبها) است منتقل میشود. در حالی که این بیمارستان مرکز تخصصی قلب نیست و پزشک بلافاصله دستورات اولیه را طی تماسی اعلام میکند اما نوار قلب نشان دهنده سکته قلبی وسیع بوده و عملیات احیا موفقیت آمیز نبوده و بیمار فوت میکند.وی در توضیح بیشتر گفت: این بیمارستان و هیچ کدام از بیمارستانهای یاسوج امکان عمل قلب باز در آن زمان را نداشته و ندارند و در عین حال بیمارستانی که برادر قاتل به آنجا برده شده بود بیمارستان تخصصی قلب نبوده است. خانواده بیمار پس از آن با عنوان خطای پزشکی شکایت کردند اما در نهایت در دادگاه این عملکرد خطای پزشکی تشخیص داده نشد اما بردار فرد متوقی اصرار به خطای پزشک آنکال داشت و در این دو سال هم دائم این پزشک را تهدید کرده است و در نهایت هم این تهدید را اجرایی کرد.
نحوه قتل مسعود داوودی
مسعود داودی، متخصص قلب و عروق دوشنبه شب- ۲۱ آبان ماه در شهر یاسوج و در مقابل خانه خود با چند ضربه چاقو و شلیک گلوله به قتل رسیده است. قاتل بلافاصله تصویر چاقوی خونی را همراه با مانیفست قتل استوری کرده و گفته که به سراغ چند نفر دیگری که عملکرد و حرف این پزشک را تایید کردهاند هم میرود. قاتل در ادامه با اسلحه کلاشینکف خود و گذاشتن استوری به تهدید و مانور خود ادامه داده اما بالاخره توسط ماموران انتظامی دستگیر شده است.
واکنش ها به قتل دکتر مسعود داوودی :
ارجمند با بیان اینکه بیمارستانهای یاسوج بضاعت و امکانات بسیار محدودی دارند، افزود: ما یک دستگاه آنژیوگرافی داریم که فقط پنجشنبهها فعال است و دستگاه آنژیوپلاسی اصلا نداریم و مردم برای انجام آن باید به شیراز بروند. یا فقط دودستگاه MRI وجود دارد و نوبتهای چند ماهه داده میشود. او با بیان اینکه همین حالا و قبل از این اتفاق پزشکان را با وعده دادن مجوز مطب در این شهر نگهمیداشتند، افزود: این پزشک و خانواده اش اینجا غریب بود و در این شهر هنوز رفتارهای عشیرهای و قومی وجود دارد و چنین رفتارهای پرخاشگرایانهای باعث میشود پزشکان بیشتر از این شهر دوری و اجتناب کنند که در نتیجه باز هم مردم متضرر میشوند.
سیمین کاظمی با اشاره به این قتل که همراه با تعارض و خشونت بالا بوده و اذهان عمومی و جامعه پزشکی را جریحهدار کرده است، گفت: در مناطق محروم به سبب کمبود امکانات و تعداد کم پزشکان شرایط سختتر است و پزشکان با محاسبه این شرایط کاری و امکانات محدود زندگی ترجیح میدهند کمتر به این مناطق بروند. حال اگر چنین رخدادهایی هم به وجود بیاید و یک پزشک دوسال با تهدید یک فرد زندگی کند و در آخر به قتل برسد دیگر نمیتوان تضمینی به این قشر داد.
وی افزود: البته باید بررسی شود که اگر این فرد دوسال در حال تهدید این پزشک بوده چرا به این تهدیدها رسیدگی نشده؟ آیا پزشک به قتل رسیده این موارد تهدید را اطلاع داده بود؟ و اگر اطلاع داده چرا اقدامی صورت نگرفته است؟ این شرایط و این سطح از خشونت آشکار برای پزشکان و کادر درمان نگران کننده است و میتواند مستقیما روی کیفیت خدمات پزشکی و تعداد پزشکان و کادر درمان اثر بگذارد.
source