مارک زاکربرگ در مصاحبه‌ای کوبنده، شدیدا به اپل انتقاد کرده و این شرکت را متهم به عدم نوآوری در ۲۰ سال گذشته کرده است! ماجرا چیست؟

مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا در مصاحبه اخیر خود با جو روگان، اپل را به باد انتقاد گرفت و آن را به دلیل عدم نوآوری و اتکا بیش از حد به آیفون به چالش کشید. مدیرعامل متا معتقد است که اپل از زمان معرفی آیفون، هیچ نوآوری معنی‌داری ارائه نداده و تنها به بهبود محصولات موجود خود بسنده کرده است. او در این مصاحبه به اپل ویژن پرو نیز اشاره کرد و آن را یک هدست گران قیمت و کم ارزش‌تر از عینک‌های واقعیت افزوده متا ری‌بن دانست. او همچنین اپل را به کپی برداری از سایر شرکت‌ها در تولید هدست و عینک متهم کرد.

این انتقادات زاکربرگ ریشه در اختلافات دیرینه متا و اپل دارد. این دو شرکت همواره در مواردی مانند حریم خصوصی و کسب درآمد از داده‌های کاربران با یکدیگر اختلاف نظر داشته‌اند. اپل با سیاست‌های محافظت از حریم خصوصی خود، مانع از جمع‌آوری داده‌های کاربران آیفون توسط متا شده و این موضوع باعث نارضایتی زاکربرگ شده است. زاکربرگ در این مصاحبه به “مالیات اپل” نیز اشاره کرد و آن را عامل کاهش سود شرکت‌های دیگری مانند متا دانست. او معتقد است که اگر این مالیات وجود نداشت، متا می‌توانست سود خود را دو برابر کند.

مارک زاکربرگ: اپل خودش را تافته جدابافته می‌داند

حمله مارک زاکربرگ به اپل

حمله مارک زاکربرگ به اپل در مصاحبه جدید خود

در بخش دیگری از مصاحبه، زاکربرگ از سیاست‌های اپل در زمینه پیام‌رسان‌ها انتقاد کرد و آن را عامل تبعیض بین کاربران اندروید و iOS دانست. او به نحوه نمایش پیام‌ها در iMessage اشاره کرد که پیام‌های کاربران اندروید را با رنگ متفاوتی نشان می‌دهد و این موضوع باعث می‌شود که بچه‌ها به کاربران اندروید به چشم حقارت نگاه کنند.

این مصاحبه در حالی انجام شد که متا اخیرا با تغییرات سیاسی چالش‌برانگیزی مواجه شده است. این شرکت سیاست‌های خود را در زمینه مبارزه با اطلاعات نادرست و سخنان نفرت‌انگیز تغییر داده و با انتقادات شدیدی مواجه شده است. بسیاری معتقدند که این تغییرات با هدف جلب رضایت دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، انجام شده است.

به نظر می‌رسد که اختلافات بین متا و اپل در آینده نیز ادامه خواهد داشت. باید دید که آیا تلاش‌های متا برای جلب حمایت دولت جدید آمریکا می‌تواند به این شرکت در مقابله با اپل کمک کند یا خیر.

در گجت نیوز بخوانید:

source

توسط petese.ir