شفقنا زندگی – در ماه مه ۲۰۲۲، بارانهای شدید و غیرمعمول دو رودخانه در شمال مرکزی بنگلادش را متورم کرد و سیلهای شدید ویرانگر را به دنبال داشت.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا زندگی، سیل مزارع کشاورزان را زیر آب برد، محصولات زراعی را از بین برد و حدود ۲ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داد – فاجعه ای که با افزایش تدریجی دما و بارندگی های نامنظم ترکیب شده است، که احتمالاً تغییرات آب و هوایی به آن کمک کرده است.
با این حال، همانطور که محققان وقتی از روستاییان منطقه پرسیدند تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی آنها را تغییر داده است، بیشتر از معیشت و محصولات تلف شد.
برخی از زنان هندو از کاستهای «پایین» – گروههای اجتماعی که امتیاز کمی دارند – گفتند که دائماً احساس اضطراب میکنند. روستاییان هندو از دست دادن درخت باستانی که مقدس می دانستند غمگین شدند. زیان اقتصادی حاصل از برداشت برنج توسط برخی مردان به عنوان شرمساری به دلیل ناتوانی در تامین غذای خانواده خود تلقی شد.
Douwe van Schie، محقق محیط زیستی که در مرکز بینالمللی تغییر اقلیم و توسعه در داکا، این مطالعه را رهبری میکرد، میگوید: «از دست دادن و آسیب بسیار به ارزشها و سیستمهای اعتقادی افراد بستگی دارد.
متن کامل خبر را در اینجا بخوانید.
source
بهترین عطر مردانه