شفقنا زندگی – دانشمندان در جنوب جهانی از روش محبوب برای محافظت از محصولات محلی در برابر تهدیدات محلی استفاده می کنند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا زندگی، استیون رونو، زیستشناس مولکولی، زمانی فکر میکرد که تیمش به عنوان اولین کسی که دانههای اصلاحشده ژنی را در خاک آفریقا کاشت، تاریخ را ثبت خواهد کرد. رقابت سختتر از آن چیزی بود که او پیشبینی میکرد.
رونو که در دانشگاه کنیاتا در نایروبی کار می کند و پروژه ویرایش ژن او بر سورگوم متمرکز است، می گوید یک گروه تحقیقاتی که روی ذرت کار می کنند «دو یا سه ماه ما را شکست دادند». “اما این خوب است – کشورهای آفریقایی خواهند دید که این واقعا ممکن است.”
رقابت دوستانه نشانه پیشرفت است. محققان مدتها امیدوار بودند که سهولت نسبی و هزینه کم سیستمهای ویرایش ژن CRISPR این امکان را برای دانشمندان در کشورهای با درآمد کم و متوسط فراهم میآورد که به جای تکیه بر بذرهای توسعهیافته، محصولاتی با ویژگیهای متناسب با نیازهای کشاورزان محلی تولید کنند. در کشورهای خارجی اکنون دانشمندان بر حداقل ده ها تلاش برای توسعه چنین محصولات ویرایش شده ژنتیکی نظارت دارند.
متن کامل این خبر را در اینجا بخوانید.
source
بهترین عطر مردانه